Karácsony Gergely zuglói polgármester csúcsra járatta a közterület-fejlesztési abszurditást a Pillangó park fejlesztésével – mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke szombaton Budapesten, aki szerint Karácsony Gergely nem polgármesterként viselkedik, csak egy egyszerű "káoszkapitány".

Hozzátette: Karácsony Gergely alkalmatlan a város üzemeltetésére és a beruházások kézben tartására.

A Fidelitas szerint Karácsony még egy parkot sem tud felújítani

Közlése szerint a Pillangó park a XIV. kerület egyik legnépszerűbb pihenő parkja volt, de a közel egy éve zajló felújítás csak bosszantja az ott élőket.

Hangsúlyozta: több zöldfelületet ígértek, de több tucat fát vágtak ki, felbontották a néhány éve felújított járdákat és rosszabb vonalvezetést alakítottak ki térkőből, az árnyékmentes játszótéri eszközökön "tojást lehet sütni", a Fogarasi úton található korábbi kutyafuttatót pedig napozórétté nevezték át.

Borbély Ádám arra is felhívta a figyelmet, hogy a beruházás a tervezett háromszorosába kerül, miközben semmibe vették az ott élők kéréseit.

(MTI)

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Borbély, Hollik és társaik pedig csak civil szervezetek ajtajának migráncsos felmatricázására alkalmasak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Karácsony az egyetlen aki tényleg zöldebb, élhetőbb Budapestet szeretne, rendesen el is kezdték karaktergyilkolni a regnáló és a jugendes csicskái.
Aki az állatokért is végre szót emel, az annyira rossz ember nem lehet, állatvédelmi chartát hirdetett, és le akarja állíttatni a kormány legújabb sportberuházását is a Hajógyári Szigeten.Nincs még elég üresen kongó stadion. Áder meg csak kamuzöld és lehetőleg ne tegyen több közpénzt a saját kamuzöld alapítványába.
SystemError
@Pegero: Ha Tiborcz kurva gazdagon egy gyufát vesz, akkor is lopott pénzből teszi azt, csak hogy tisztázzuk az érvelésedet..:)
Macskaszem
Az egy dolog, hogy Karácsony Gergely mit tud, de mit tudnak ezek a kis hülyék a folyamatos köpködésen kívül? Hacsak azt nem nem számítom bele, hogy van már köztük egy, aki valamennyire beszélni is tud.
SystemError
@Pegero: Nekem farkam van, nem tudom milyen lehet faxal élni.
Sámannus
@Pegero: Nékem nem azért hiteles a kép, mert a Népszabi is írt róla, hanem mert ezt a traktort rendőrség "kereste" mert fénykép volt róla amikor fát loptak vele. Ami végett Polt Péter egy szarkupac, mert a lagzis kép alapján még hivalkodtak is, hogy ők vagdalták ki a védett akácost, mégsem intézkedtek, mert leszarják a gránitba vésett tákolmányukat is, nincs a népszabó de a valóság letagadás nem jelenti, hogy igaza is lenne a pávatáncosoknak ebben a kérdésben. nyugodtan írjuk a számlához a kezdeteket is, hogy a vő a kezdetekben ilyen piti lopással nyerte a szaros pelenka dobáló kegyeit. Valóban gyönyörű pár úgy illenek egymáshoz, hogy ez már ritkaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.