Karácsony Gergely zuglói polgármester csúcsra járatta a közterület-fejlesztési abszurditást a Pillangó park fejlesztésével – mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke szombaton Budapesten, aki szerint Karácsony Gergely nem polgármesterként viselkedik, csak egy egyszerű "káoszkapitány".

Hozzátette: Karácsony Gergely alkalmatlan a város üzemeltetésére és a beruházások kézben tartására.

A Fidelitas szerint Karácsony még egy parkot sem tud felújítani

Közlése szerint a Pillangó park a XIV. kerület egyik legnépszerűbb pihenő parkja volt, de a közel egy éve zajló felújítás csak bosszantja az ott élőket.

Hangsúlyozta: több zöldfelületet ígértek, de több tucat fát vágtak ki, felbontották a néhány éve felújított járdákat és rosszabb vonalvezetést alakítottak ki térkőből, az árnyékmentes játszótéri eszközökön "tojást lehet sütni", a Fogarasi úton található korábbi kutyafuttatót pedig napozórétté nevezték át.

Borbély Ádám arra is felhívta a figyelmet, hogy a beruházás a tervezett háromszorosába kerül, miközben semmibe vették az ott élők kéréseit.

(MTI)

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Borbély, Hollik és társaik pedig csak civil szervezetek ajtajának migráncsos felmatricázására alkalmasak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
"" A Fidelitas szerint...""
Kell, van ennél hozzáértőbb vagy hitelesebb szakértő? A profik megmondták, a téma ezzel lezárva.
lampa laz
Te zsugorított agyú barom, kussolj már, hiszen ez a te bandádra illik,... Budapest összes beruházása a tervezett háromszorosába kerül vagy még ennél is többe, miközben semmibe sem veszik az ott élők kéréseit. Az ilyen tolvajok ne ugassanak hiszen úgy nyelitek a beruházások pénzéit mint a feketelyuk. Ha olyan qva biztosan nyerne bunkópityú - nézőpont szerint - akkor nincs szükség az ellenfél köpködésére... vagy mégsem pisti nyerne?
Commenter
Borbély, Hollik és társaik pedig csak civil szervezetek ajtajának migráncsos felmatricázására alkalmasak.
kereső
A fidelitas mit tud, orbán seggnyalásán kivül? Ezek az új parazita palánták- munka semmi, csak politika-és majd jól megélnek abból, mint a nagy öregek.
Nessy
Mondjátok drága fidelitas megszámoltátok mennyi fa és zöld terület tünt el az elmúlt években? Elég magas számot kaptok, ha nem egy ember lejáratása a célotok, hanem a tények!
Commenter
@Nessy: csak a Balatonnál a fanyűvő-nem köszereplő vő és lőrinc barát rengeteg zöld területet tüntettek el...
kereső
@Commenter: ma reggel olvastam, hogy megszűnt az utolsó!!! szabad strand Keszthelyen.
papa.49
Fiókfütyiszek TI MIT TUDTOK A TACEPAÓ, ÉS A SEGGNYALÁSON KÍVÜL CSINÁLNI ???
NEM LÁTNI SEMMI HASZNOS TEVÉKENYSÉGET, EL LEHET HÚZNI A NÁTHÁSBA !!!
tudode
Beszéljen a Fidelitas vezetősége arról, hogy nem az információáramlás mintaképei
.
--- A FIDELITAS LEGNAGYOBB BEÉGÉSEI (CRINGE)
.
www.youtube.com/watch?v=YnFGENJP7Ms
.
Üzent ám az alapító bá' is
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Akkor most mi újság a faliújságon azzal együtt, hogy beállnak karaktergyílkosnak!
Commenter
@kereső: a fizetős strandok árai az egekben.
nezelodo
A mi Viktorunk "Lenin fiúi", vajon milyen értéket tudnának a mocskolódáson kívül teremteni? Remélem azért keresztények? Ha igen én kiiratkozok, és máshova a büdös életben nem lépek be. nem úgy mint ahogy az egyházi iskolák tanárainak kötelező az átjárás egyik felekezetből a másikba.
Ezek a fíjúk, lehet hogy a legősibb történelmi egyházunk a Felház hívői. Hej gyerekek most készül a prófétátok kb. negyedik arca, Harry herceget akarnak faragni belőle! Az uralkodó ház több százéves történetét, hogy kerek legyen a család, majd megvásárolja valami avitt királyságban a Lölö nekik. Végül is maga mondta, okosabb mint Zuckerberg, csak meg tudja oldani!
Csizmás Kond
...nem csak fidelitászozni kell, be kell bizonyítani hogy nem igaz...pl képekkel vagy videóval...
Gauntlet
A közgyűlés teljesen fideszes, de ez ne hatráltasson semmilyen igazhívő fidesznyiket ! Bagatell!
kereső
@Commenter: egészen pontosan eddig 220.000 négyzetméter erdőt /fát vágtak ki a Balaton körül.
nezelodo
@Commenter: Tavaly megnéztem a rábasebesi kastélyt, gyönyörű természeti környezetben van. Alighanem szegény Tiborc nem tud jóllakni a a több száz éves nélkülözését elpanaszolva, mert az is az övé lett. Ha tehetem megnézném pár év múlva, ha egyszerűen beengednek a faluba a fogdmegjeik, hogy hány fa marad meg a Rába parton a közelükben?
Sámannus
Kezdjük a dolgokat az elejétől, hogy hitelesek legyünk ha a takonygerincű MTI ezt teszi egészítsük ki a holdudvar csintevéseit is.
nol.hu/belfold/20130920-traktor_van__tettes_nincs-1414191
Egy kis jellem erősítőnek aki gondolja ki a faszagyerek.
Sámannus
Szóljatok akkor a nagy légkondi szerelő szakembereknek, hogy építsen nektek parkot. Igen a Tapló Pisti.
SystemError
@Pegero: Hogy nyomi abban egyetértünk, de a simlis az a fidesz viszonyában elhanyagolható..:)
RonaGyuri
Hogy karácsony mit nem tud az egy dolog, de a derék Orbán-jugendesek a saját portál előtt sepregethetnének; a számos sokszor átadptt felújítások körül. De épp a napokban nyilatkozott a derék regnáló főpolgi a Széna tér ismételt felújításáról! =))
SystemError
@Pegero: Én meg csak a mostani, tehát aktuális városvezetés tükrében írtam. Boldog faszt! :)
Commenter
Karácsony az egyetlen aki tényleg zöldebb, élhetőbb Budapestet szeretne, rendesen el is kezdték karaktergyilkolni a regnáló és a jugendes csicskái.
Aki az állatokért is végre szót emel, az annyira rossz ember nem lehet, állatvédelmi chartát hirdetett, és le akarja állíttatni a kormány legújabb sportberuházását is a Hajógyári Szigeten.Nincs még elég üresen kongó stadion. Áder meg csak kamuzöld és lehetőleg ne tegyen több közpénzt a saját kamuzöld alapítványába.
SystemError
@Pegero: Ha Tiborcz kurva gazdagon egy gyufát vesz, akkor is lopott pénzből teszi azt, csak hogy tisztázzuk az érvelésedet..:)
Macskaszem
Az egy dolog, hogy Karácsony Gergely mit tud, de mit tudnak ezek a kis hülyék a folyamatos köpködésen kívül? Hacsak azt nem nem számítom bele, hogy van már köztük egy, aki valamennyire beszélni is tud.
SystemError
@Pegero: Nekem farkam van, nem tudom milyen lehet faxal élni.
Sámannus
@Pegero: Nékem nem azért hiteles a kép, mert a Népszabi is írt róla, hanem mert ezt a traktort rendőrség "kereste" mert fénykép volt róla amikor fát loptak vele. Ami végett Polt Péter egy szarkupac, mert a lagzis kép alapján még hivalkodtak is, hogy ők vagdalták ki a védett akácost, mégsem intézkedtek, mert leszarják a gránitba vésett tákolmányukat is, nincs a népszabó de a valóság letagadás nem jelenti, hogy igaza is lenne a pávatáncosoknak ebben a kérdésben. nyugodtan írjuk a számlához a kezdeteket is, hogy a vő a kezdetekben ilyen piti lopással nyerte a szaros pelenka dobáló kegyeit. Valóban gyönyörű pár úgy illenek egymáshoz, hogy ez már ritkaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.