10 fotót mutatunk, tippelje meg, hol készültek!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szellemkórházak.Erre nincsenek is, vagy nagyon nehéz találni szavakat. Mindenütt a lepusztultság, a rothadás. Hogyan lehet itt, ezekben az épületekben gyógyítani vagy gyógyulni? Valamelyik kórházba kellene küldeni "wellnessezni" az emberminisztert és stábját. orbán Magyarországa a XXI. század közepén.
Lényeg, hogy nekik stadionjaik, kastélyaik vannak és leginkább külföldön kezeltetik magukat, mert mint látjuk a Mo-i eü világszínvonalúan lerobbant állapotban van. :(
papa.49
A szomorú ebben az hogy Csernobilban 1986. ban megállt az élet, itt viszont mi élünk hasonlóan lepusztult kórházi környezetben !!!
Commenter
@papa.49: nem nyúltak semmihez teljes egészében, csak toldozgattak foldozgattak. Olyan ez, mint az utaknál a kátyuzás. Attól hogy vészhelyzetben betömik, attól még Namíbiában is jobb állapotban vannak a közutak és ez tény. Ezért is kellett volna a vizitdíj mert ha tényleg az eü-re fordítják részben segített volna a további romlás megállításában.De nem. Valamelyik eü szakértő mondta, hogy a csutit nem érdekli az eü, pedig a legfőbb tőke az egészséges és boldog ember. Mivel nem ért az eü-höz, ezért is olyan az EMMI amilyen.Ezek az emberek a csutit szolgálják nem az emberek egészségét és jól-létét.
És a WHO-nak egy EU-s ország ilyen lepusztult eü intézményekhez egy szava sincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.