Az Origó kezdete, de várhatóan a többi pártorgánum is beáll a sorba, és a vasárnapot is Kálmán Olga lejáratásának szentelik. Meggyanúsították, hogy lopta a videót, amit ATV-s műsorvezető korában készített Tarlós Istvánnal, és most kitett közösségi oldalára. A csatorna tulaja, Németh S. Szilárd megerősítette a kormánypárti sajtó vádját.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A lényeg az, hogy a Nézőpont Intézet megkutatta: Tarlós István ellen senkinek semmi esélye nincs, kár is erőlködni. A budapestiek 71 százaléka úgy véli, Tarlós István nyerne, ha most hétvégén tartanák a voksolást. A voksolást nem most hétvégén tartják szerencsére, de a kormányközeli tenyérjósda így is tudja a tutit. Tarlós Istvánra legalább 10 százalékponttal többen szavaznának, mint Karácsony Gergelyre, aki a szavazatok 36 százalékát szerezné meg a jelenlegi polgármester 50 százalékos támogatottsága mellett, míg 48 százalék ellenében Kálmán Olga 38 százalékra számíthatna. Kerpel-Fronius Gábort még ennél is jobban, 54-22 arányban verné a jelenlegi polgármester, mint ahogy Puzsér Róbertet is, 55-18 arányban. Jól van, elvtársak, méricskéljék csak a méricskélnivalót, folyamatosan kell a muníció a melldöngetéshez. Mert mellet döngetni fél egészség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
A hites sándor mikor kinyalta az egyházi státuszt a szektájának,mindenki tudta,hogy eladta
azt a kevés gerincét a dagadtnak.Tévedésben van aki azt hiszi az atv ellenzéki,független csatorna.
papa.49
Az Olga nem nyert akkor már felejthető is az egész a ,,kanális igazgatónak,, meg csak annyit EZT A KANÁLIST LESSED ÉJJEL, NAPPAL BASZD MEG, mást ne is nézzél !!!
Nessy
@kulabombaafityiszre: Volt valamikor! Most Isten nevében nyalja a hatalom talpát, és szolgálja Isten helyett Orbánt! Még szerencse, hogy Isten mindenütt ott van, és nincs szükség közvetítőkre egy ima elmondásához!
kulabombaafityiszre
@Shikari: június 27., 11:00
Persze,ha a gazdád és sleppjének lopásáról van szó,akkor az mi?
Lopás,vagy lejáratás?
Lássuk te milyen humoros csürhe vagy.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Te csak egy roggyant fideszes szoppancs,magyarosan egy fideszes gecihuszár vagy.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Egyébként,nem válaszoltál a felvetésemre,gecihuszár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.