Az egykori tévés úgy kampányol a felvételekkel, hogy a csatorna logója nem látszódik bennük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az Origó cikkét a patás ördögke írta, mert nem vállalja még a nevét sem az, aki összegányolta ezt a karakter-macerás cikket, pedig az Origó valamikor objektívan tájékoztatta olvasóit, de hát a LÉT a TÉT, átmentek ők is nyalakodós üzemmódba - sajnos!
Eladott Ország
Már ott tartunk, hogy senkinek sem szabadna indulni Tarlós ellen. Ha így haladunk, akkor majd a fidesz ellen sem lehet indulni senkinek sem. Itt mindenki szemét, aki meg meri kérdőjelezni az Orbánék egyed uralmát. Addig boldog a hatalom, addig is marad hatalmon, míg az uszítás, meg a hergelés elegendő, érvek helyett. Hát mi lenne itt, ha elgondolkodna a derék NER polgár, hogy az ő pénzét is lopják, őt is hülyítik saját pénzből, rá is rászakad a plafon a kórházban, gyerekére az iskolában? Nem sokkal egyszerűbb elhinni, hogy ezt is Soros, meg Gyurcsány fondorkodta össze? Miután folyamatosan a balliberális sajtóelnyomásról jajveszékel mindenki – természetesen nem csupán az ebből élők, hanem a kormánytagok is -, érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy a fideszes olvasók többet érdemelnek. Ha már hatalomban tartják a kormányt, amely így lehetővé teszi ezeknek a portáloknak a közpénzből működést, legalább ki kellene a fideszes szavazókat megfelelően szolgálni. Úgy értem, az uszítás és a hülyítés helyett esetleg inspirálni lehetne őket a gondolkodásra. Például el lehetne magyarázni és lehetőleg meg is lehetne okolni, hogy melyik ellenzéki jelölt ellen mi a kifogás. Mert az nem egy erős érv, hogy az egyik Gyurcsányné – ami már majdnem Gyurcsány -, a másik Mucika és rohadjanak is meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.