Egy hete egy emberi lábra bukkantak a Veszprém megyei Mezőlak határában, most a holttestet is megtalálták. A rendőrség szerint a múlt héten talált láb a holttesthez tartozik.

Az RTL Híradó szerint a holttestet munkások találták meg egy mély vizesárokban. Sikerült azonosítani, mert nála voltak a papírjai. Nem környékbeli, valószínűleg hajléktalan lehetett. Az azonban továbbra is rejtély a műsor szerint, hogy mi történhetett. 

A falu polgármestere azt mondta, sokkolta a látvány.

Attól a helytől, ahol a múltkor előkerült a láb, mintegy 60 méterre légvonalban, az út túloldalán feküdt egy ember, vagyis, ami megmaradt belőle. Egy több mint 3 méter mély, magas náddal benőtt árokban, az árok alján, bent a vízben

– mondta Nagy Gábor, Mezőlak polgármestere.

Forrás: Index, 24.hu, RTL Híradó

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mary
Hogy milyen.horror történik ebbe a szent keresztény országban
Biztos egy migráncs ölte meg a szerencsétlen embert , Soros meg ellopta a lábát ( bocsi ha durva)
rokker33
@desir62: @desir62: valószínűleg cserben hagyásos baleset történhetett egy teherautó vagy egy kamion már letudja vinni az ember lábát, ha jól kapja el és gondolom nem akart magának problémát egy halott hajléktalan ember miatt!Bedobta a nádasbaés tovább hajtott!Kitudja hány ilyen holtest lehet Magyarországon ezt is csak véletlenül találták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.