A hvg.hu megszerzett egy titkos Emmi-előterjesztést, amelyben összeszedték a Magyarságkutató Intézet „többletigényeit".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lehet, hogy ezzel mutattak utat az akadémiai kutatóintézeteknek, hogy mi lenne a főcsapás iránya a kutatásban, a gazdaság fejlesztése érdekében?! Na osztrák vircsaft, erre varjatok gombot, és bámuljatok, miben előzünk meg benneteket!?
RonaGyuri
Szeretném remélni, hogy nem korpa

már megint két cikket olvastam egybe

Az egyik a hvg.hu tegnapi cikke „Marad a Veritas Intézetnél Ungváry Krisztián és teszteli a rendszert”. Ami arról szól, hogy „2019. június 15-től a Veritas Intézet munkatársa vagyok. Tudom, ez sokak számára furcsa helyzetnek tűnhet, nekem is több mint szokatlan, hiszen máig nem tudjuk, miért volt szükség az átszervezésre – kezdte a bejegyzésétUngváry Krisztián.”!
A másik a portál ma reggeli cikke „”Káslerék milliárdos javaslata: 2 új múzeum és 650 ezres bér a magyarságkutatóknak!
Ez a derék miniszternek kedves kutatóintézet vonatkozásában többek között arról ír, hogy „A még „felvenni tervezett, tudományos fokozattal rendelkező kutatók esetén havi 650 ezer forint összegű személyi juttatással kalkuláltunk, ami álláspontunk szerint nem túlzó””!
csipetke
Hápersze. Majd kásler megmagyarázza,hogy múzeum kell nekünk,nem az egészségügy rendbetétele.Ha olyan rohadtjól mennének itt a dolgok,hogy nem lenne más fontos dolog,hogy pénzt költsenek,akkor csinálják,de ki a túrót érdekel,hogy honnan jöttünk,ha manapság beledöglünk a világszínvonalú magyar egészségügybe..
SystemError
Inkább Múzeum kéne az egészségügy szebb korszakairól, amit miatyánkozva lehetne nézegetni. Nagyon el kéne már takarítani ezeket az istenbarmait!
kereső
Jó kilátások. Várható, hogy az egészségügyben nem tartható a jelenlegi lakossági finanszirozási arány: 30%.
Valamiből ki kell jönni a "magyarság"kutatás költségének.
Clavigo
Vazze...ez egy agyrém... ( kb. mint himmler pajtás " ária-kutató intézete" ,, a neve nem ugrik be...
Dr plágium
"A javaslat helyenként hajmeresztő missziókat vázol fel, például 3 – 30 éves korig formálnák a nemzeti tudatot, „minden eszköz”, így akár vloggerek bevetésével."
3 évesen ??? Basszátok meg!
Szép új világ!
Kezdődne az igazi agymosás azoknál is akiket még nem sikerült teljesen átverni.
Qqberci
@csipetke: Kásler nem múzeumot, hanem mauzóleumot akart mondani. Egyet a csutkánynak, egyet a morcosbajsznak...
Clavigo
@Dr plágium: Na hallod :) :)...Már egy 3 éves kiskölyöknek is lehetnek önálló gondolatai..:) :) :) ,,ami már " veszélyes " lehet a dilinyós Orbán-kondának.. Tényleg agyrém...
papa.49
Nagy tévedés azt hinni, hogy ezt mind a bolondkasler találta ki, CSAK AZ Ő SZÁJÁVAL MONDTA EL A CSUTITETŰ, mert minden ,,ötlet,, amit a slepp bedob a köztudatba, a csutitetűtől származik !!!
Még vannak ,,JÓ ELVTÁRSAK,, akiket kitűnően fizető semmi melót nem igénylő helyekre BE KELL NYOMNI !!!
vacsi
Épp most szabadítják meg a NÉPET a természettudományi múzeumtól! Mert ugye, ha Debrecenbe viszik, az ország nyugati fele nem tudja egy nap alatt megjárni. Mikor a gyerekeim kicsik voltak, rendszeresen vittük őket a múzeumba, nagyon szerették. De ezzel ez a lehetőség sokak számára megszűnik.
A magyarságot meg mi a fenének kell kutatni?! Főleg ennyi pénzért!
Nessy
Azt tudjuk kutató intézet nélkül is, hogy nagy az Isten állatkertje, de teremthetne köré az Úr magasabb kerítést!
Aztán tessen mondani, mennyi "nemzetgazdasági haszna" van ennek a prücsök herélésnek? Palkovics NERtárs erről mi a véleménye??
Dr plágium
@Clavigo: A magzat már az anyaméhben is érzékel bizonyos dolgokat. Talán jobban összejönne a dolog, ha kötelező lenne a vezír szónoklatait lejátszani nekik. Akkor az első szavuk az lehetne hogy M.ország jobban teljesít!
papa.49
@Dr plágium: Légyszíves ne adjál ötleteket, mert a vége az lesz, hogy kötelező lesz a kismamáknak a csutitetű összes ,,szónoklatából,, hallgatni a makogását ))))))))))))))))
Clavigo
@papa.49: ..:) :) Még "rúgni " is elfelejt a magzat,,annyi baromság " hallatán "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.