Öt éven belül az óvodapedagógusok harmada nyugdíjba megy vagy elhagyhatja a pályát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondkasler a ,,magyarság kutatás,, helyett EZZEL KÉNE FOGLALKOZNI !!!
A csutitetű, meg te SOHA NEM LESZTEK MAGYAROK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Vazzze...Egy normális kőművest sem,,,nemhogy óvónénit... Majd importálunk Ukrajnából,( óvónőt is ),,,oszt jóó van a zúgy.
papa.49
Bolondkasler a ,,magyarság kutatás,, helyett EZZEL KÉNE FOGLALKOZNI !!!
A csutitetű, meg te SOHA NEM LESZTEK MAGYAROK !!!
Nessy
@papa.49: Lényeg, hogy négy éves kortól lenne kötelező az óvoda, szülessenek a gyerekek hitelből. Hiába épít, bővít óvodát, ahol gyerek lenne, csak óvónő, dadus, takarító és egyéb személyzet nem!
papa.49
@Nessy: Tegnap meglátogattak a lányomék két diplomás ember, és képtelenek arra hogy saját lakást, vegyenek, mert mire összegyűjtik a pénzt addigra az ár már a kétszerese lett ...
Hitelt nem akarnak felvenni, és én is csak EZT TUDTAM MONDANI NEKIK, hogy NE VEGYENEK FEL HITELT...
Albérletben élnek a kisfiukkal a kis tüneményes ,,csibésszel,, ...Tartok tőle, hogy előbb, utóbb kifognak menni külföldre ...
KisGenyo2
Mivel évről-évre kevesebb gyerek születik, mint előtte, talán nem akkora probléma ez, mint elsőre tűnik... ;-)
Eladott Ország
Majd jön a fideszesek válasza hogy: tanár, nővér, ovónő stb. mégis hogy képzeli hogy pénzért akar dolgozni és az elhivatottság?
Alakul ez. a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-f7CKNjRau1c%2FUtROM0UXsBI%2FAAAAAAAAKcY%2F1f7jQoMB64U%2Fs1600%2F1952xr%25C3%25A1kosi%2Bgyerekek.jpg&key=418Ca94mLAVqqLw1BIuZJg&w=600&h=421
Lassan nincsen már olyan gyerek az országban, aki ne került volna közös képre kampányoló fideszessel.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--D7Ljyqzu--/h_870,w_1160/75rj9S9RXBwIX2Oms.jpeg
A bérek hihetetlen mértékben emelkednek, a munkanélküliség és szegénység megszűnt, Magyarország pedig Európa legbiztonságosabb országává vált. Ezért sincs miről egyeztetnie senkivel, ugyanis ami tökéletes, azon mégis hogyan lehetne javítani?
Csizmás Kond
...hát ami igaz az igaz...mert ez a prájdos meg genderelméletes korszak nemigen termel gyerekneveléshez alkalmas tanerőt.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...tisztázzunk valamit, én adtam el az országomat vagy te ?
Commenter
@papa.49: ennek tök mindegy. Az ő unokájára magánóvodában angol migráns óvónéni vigyáz.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Január elseje óta napi 100 millió forintot költenek kampányra. Ismételjük szépen: NAPONTA 100 x 1 millió forint. Soros Györgyös és Junckeres plakátokra. Napi 50 falusi ház ára. Naponta 3 508 kisnyugdíjas (28 500 forint) HAVI nyugdíja. 292 kisnyugdíjas ÉVES ellátását tapsolják el NAPONTA. Milyen számrendszerben mondjam még el? Elmondjam megvakult édesanyában, aki négy gyereket nevel, de nem kaphat ellátást? Mert a szabály az szabály. Megvan! Átszámolom Ráhel-mercire! Abból csak öt darab jönne ki a NAPONTA elbaszott pénzből. A Tiborcz-járgány még jobb, abból csak kettőt adnának 100 millióért. Igaz, naponta talán még az úri zsiványok sem vesznek autót. Esküszöm, kifordul a belem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.