Egy húszas éveiben járó nő arról számolt be a Borsnak, hogy nemrégiben fényes nappal egy fecskendőből ondót spriccelt rá valaki Budapesten a 4-6-os villamoson.

Leszállás közben csinálta, amikor háttal voltam neki. Le­üvöltöttem a fejét, amikor észrevettem, erre csak hebegett-habogott, hogy miről beszélek, ő nem csinált semmit

- nyilatkozta a lapnak a lány.

Elmondása szerint nem voltak sokan a járaton. A fantom terepmintás pulcsit viselt, emlékei szerint 170 centi magas lehetett.

A lány a történetét megosztotta a Facebookon is.

Nem a média­figyelem miatt tettem közzé, de nagyon kiakadtam, s szerettem volna felhívni a csajok figyelmét. Sokan azt hiszik, viccből írtam ki, és én találtam ki az egészet. Bárcsak így lenne, de sajnos valóban megtörtént

– tette hozzá közösségi oldalán.

Feljelentést végül nem tett, szeretné minél hamarabb elfelejteni a borzalmakat.

Forrás: Bors

Címlapi kép: BKK

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Durbincs megint akciozik. Ugy latszik a diszno baszasa, es sikari leszopasa utan ujabb perverz otlete tamadt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Sajnos sok kislányt, nőt érint ez a probléma. Gyerekkoromba több alkalommal futottam össze pedi beteg emberrel. Buszmegállóban fényes nappal, osztálytársnőm apjával, apám barátjával.
Szomszéd barátnőm apja a saját lányát megerőszakolta a padláson, előtte engem csalogatott, csak én nem mentem fel. A rohadék kapott 3 évet, amikor szabadult felakasztotta magát a sufniban.
Volt olyan is, aki a biciklijét tolta, pisszeget, hogy nézz oda, és kilógott a szerszámja. Ez az ember évekig művelte, szinte minden korombeli kislány tudott róla. Ha rákiabáltál, akkor rápattant a bicajra és gyorsan elhajtott. Egyszer hárman mentünk az utcán, egy 17-18 év körüli lány is volt velünk, megtörtént a pisszegés, a nagylány elkezdte szidni, a pedi ráugrott a bicajra, a nagylány utána hajította a papucsát ami a küllő közé szorult, hatalmasat bukott. Gyors volt, sietve kiszedte és tovább hajtott. A rendőrök összeszedték, majd kiengedték. A nemi erőszakot sikerült megúsznom!
Régen tabu volt az ilyesmit kiteregetni, szégyellték a nők, ezért titok maradt. A mai világban lehet róla beszélni, de általában a sértettet hurcolják meg, a mocsok meg vigyorogva éli tovább az életét, ezért marad titok.
Van egy leány unokám, sokszor téma, féltem, mondtam neki, ne állj szóba idegenekkel, ne engedd közel magadhoz, ha közelíteni akar, kiabálj, szaladj el, stb. Egy idegen ne beszélgessen kislányokkal, ezek a barmok miatt óvatosnak kell lenni. Már 15 éves, kb. egy-másfél éve járkálhat egyedül az utcán, iskolába mindig vittük-mentünk érte. Szomorú, és nem normális dolog, hogy rejtegetni kell a gyerekeinket, a fiúkat is. Hallottunk arról is, hogy elrabolják őket és eladják szervkereskedőknek.
Bocsi, hogy egy regényt írtam, de sajnos ezek a rossz élmények soha nem felejtődnek el.
jesz
Nem voltam ott, amikor ez történt...pasi vagyok, tehát hülye...érdekelne, hogy leszálláskor rögtön szaglással,tapintással elemezte az anyagot, és látta, hogy ki és miből és mit fecskendez? Mert a yardon ezt kérdezték volna tőle, miközben a ruháját elemzik... Ha ez megtörtént akkor az elkövető alaposan felkészült a gyűjtéssel...elég macerás meló lehetett.

Szerintem

Ma már röhögök, de gimis koromban én is kaptam a markomba egy adagot, miközben a 6- os villamoson szorongtunk...az friss meleg anyag volt, mindjárt töröltem is apasi nadrágjába...nyílt az ajtó, gyorsan leszállt..
percsi
@Szeparepa2: Igazad van, nem szerencsés keverni, de megtörténik, megtörténhet. Télen az iskolákban elterjedt az a hír, hogy gyerekeket szólítanak le egy fekete autóból, figyelmeztették őket, hogy ne menjenek közel hozzájuk, ne álljanak szóba velük. A Net is tele volt vele.

A védekező kiképzést a mai naptól elkezdem, köszi.
De először én próbálom ki. majd a szomszédon, mert minden második mondata az, hogy "a fa...m tele van" :))))
Jó fej, szerintem nem pedofil, 60-n felül nem tapasztaltam!
Eladott Ország
Lehet, hogy a spermabanktól jöttek. Reklám helye: Biztosítsa magának a szülővé válás örömét saját spermájának tároltatásával a KRIO Intézet spermabankjában!
wmn.hu/picture/60250/normal/89/00089605.jpeg
jesz
@Csizmás Kond: ezt nem tudtam, hogy is hozzam elő...ott a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.