A főpolgármester összegezte riválisai ígéreteit, azt mondja, ha az mind megvalósul, be lehet zárni a kaput. Olyan hülyeségeket még az életben nem hallott, mint amiről Kálmán Olga és Karácsony Gergely beszél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Miért nem? A helyi adó tv. ismeri az épitmény adót, a kommunális adót- a tv. lehetőséget ad a helyi önkormányzatoknak a differenciálásra, a kedvezményekre. Rengeteg vidéki!!! városban ismerik ezt az adófajtát- csak éppen nem "tiborcz adónak" hijják.A pesti "'prolik" lázadnának, ha a nagy értékű ingatlanokat megadóztatná a város? Vagy mi van?
nezelodo
Csodálom, hogy az ötlet még nem született újjá a fideszben Gyurcsány adóként! Bár esélyesen pályázhatnának a "Nemstróman adó" elnevezés használatára is.
Eladott Ország
Karácsony Gergely: " Tiborcz István zokon vette, hogy rálépünk a saját lábára. Ehhez neki joga van. A budapestieknek pedig joguk van nem csak zokon venni, de véget is vetni annak, hogy közpénzből, saját teljesítmény nélkül gazdagodó fideszes pojácák az arcukba tolják a vagyonukat. Hát most mi visszaveszünk abból, amit a közösből elvettek. Sejtettük, hogy Orbán Viktor vejének hazavinni jobban esik, mint visszaadni a közösbe. Ezért is tökéletes névadója ennek az adónak." Azt mindenesetre nagyon érdekes lesz látni, amint a bíróságon részletesen bebizonyítja és dokumentumokkal alá is támasztja, hogy minden egyes kastélyocskát, ingó és ingatlan vagyont egy szorgalmasan és becsületesen végzett munkával töltött élet során megkeresett pénzből vásárolt! Vagy lehet, hogy após esetleg lebeszéli a perről?
nevemnick
Mindent lehet, csak akarni kell.
Lásd a főni tobzódását bel- és külföldön.
Javulásunkra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.