Soros György fia volt a vendég a CEU diplomaosztóján, ahol arról beszélt: az egyetemet elüldözték az országból. Kovács Zoltán rögvest billentyűt ragadott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szőrösszar ne hánykolódjál MERT EZ AZ IGAZSÁG !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ez már tényleg a hülye gyerekeknek szól. A CEU elzavarása egyértelmű. Még ők is elszólták magukat néha. A Fidesz agy nélküli zombi neveltjei már bármit igaznak vélnek amit a Fidesz propaganda mond. Ijesztő hogy ezek köztünk járnak.
Qqberci
Zozóka, a CEU-s diplomádat visszaadtad már?...
SystemError
Kevesebb okádék férget láttam ennél. Ez szemöldök ráncolò segg/buksika fej meg csak analóg a lélekkel..:)
CsipkeRózsa
@papa.49: tegnap, 19:21

Összekapaszkodva kénytelen a többiekkel együtt merülni a mélybe.
papa.49
@CsipkeRózsa: Na ebben nem vagyok olyan biztos, elmondom azt is miért, ugye átéltük a 89. 90 évek történéseit 88.89. rengeteg addig mszmp. tag párttitkár lépett ki színleg a pártból, és lett FÜGGETLEN, majd jött az Antall kormány 4 éve alatt a szabadrablás !!!
Ezek a szélkakasok most is ugyanezt fogják tenni, csak a változás utáni hatalomnak szigorúan ki kell rugdosni ezeket a manusokat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.