Azzal, hogy valaki Fidesz-ellenes nem lehet választást nyerni – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

A köztévé elemzője szerint Orbán-ellenességgel nem lehet választást nyerni
Fotó: Youtube

Az elemzők az országgyűlési választások idején is rámutattak, azzal, hogy valaki miniszterelnök-ellenes, nem lehet választást nyerni. Főleg akkor nem, amikor jól prosperál a gazdaság, jól megy a fővárosnak

- közölte.

Ez a taktika csak bukáshoz vezethet – emelte ki az elemző, megjegyezve: ezt az ellenzéki jelöltek nem ismerték fel, hiszen érdemi vitákra nem került sor.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egykor Kádárról is ezt mondták! =))
De nem csak ez hasonlít!!!
human
Nem lopnak el mindent, tehát minden rendben.
solidedge
Nekem az sokat mond, hogy az ellenzékben lévő pártok Kubatov lista, tömeges utaztatás, pénzosztás, média túlsúly, félrevezetés, megfélemlítés nélkül is tudnak annyi szavazatot begyűjteni mint a Fidesz.
Gauntlet
420. Jól prosperáló mi??? A fél ország tönkremegy, a másik meg már Londonban meg Dubàjban van! Leírhatnám az összes negatív dolgot és folyamatot de attól félek a falnak beszélek. A gazdasági adatokat meghamisítják, ez bizonyos. A főváros egésze még annyit ér mint a legszegényebb külvárosa - ha a külváros elhanyagolt, lepusztult, a Mag hiàba csili-vili !!
Desischado
Jó a gazdaság mi? Akkoer miért ilyen brutál drága minden?! És akkor miért mennek olyan sokan szavazni? Pedig az ellenzék nem csal mint a fidesz!
kakaósbögre
Hagyjuk már hogy a "köztévé elemzője" szimpla fideszes seggnyaló,a megbízhatósági rátája nagyjából nulla közeli értékű.Jó,mit is várhat az ember egy olyan médiumtól amely több helyreigaztási pert vesztett mint bárki a világtörténelemben.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak semmi adatot, matyarok vagyunk

Rogánné propagandájára a kutya sem kíváncsi

A hét végén a közszolgálatinak csúfolt médiában két adón is nyomatták ezerrel a propaganda miniszter (agy)bájos nejének (mint tudjuk a románok atyjának neje meg tudós volt) show-ját. Amiért meglehetősen sok pénzt fizettek, de a két adón együtt is csak „a teljes lakosság körében mindössze 5,2 százalékos közönségarányt produkált a műsor”! =))
nevemnick
@Apoca: miért is állna ki a fidesz vitára? A vezérük a sötét rádió-stúdió mélyén azzal eteti az imádott népét, amivel akarja. A nyílt, parlamenti vitákon, csak a nyegle, fellengzős dumáját ereszti el, a körülötte ülő seggnyalók mesterkélt örömére.
Szerintem, egy lezüllött értelmiségi a sarki kocsmából lemosná egy élő vitában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.