Se kegyvesztettnek, sem Fidesz-árvának nem tartja magát. Milliónyi migránssal fenyegetni olyan, mint 23 millió román ideérkezésével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Ez itt a vég kezdete. A fidesz végleg elvesztette minden kapcsolatát a társadalom formálóival. Ugyanis az nem a fidesz, hanem a szabad nép! :) Szóval fiatalok egyetemisták, jövő választói oda.. értelmiségi mag oda..:Maradtak a kegyeltek és a nem túl informáltak! :)

Én üdvözlöm a "centrista értelmiség" jobboldali pártot! Azzal is kiegyezek, ha jobbról győzik le Orbánt, de olyanok, akik leülnek egy asztalhoz és érveik vannak! Innentől meg nem érdekel kivel mi van :)
Desischado
Eddig a fidesz szekerét tolta, számomra hiteltelen.
kakaósbögre
Fideszes volt.Innentől kezve már mindegy,mit beszél.
1magyar
De életszerű, ha kézben és észben tartja a dolgokat.
RonaGyuri
Egyrészt, másrészt

a derék ex-NER-társnak kezd nyiladozni a szeme

nagy kár, hogy csak azt követően, hogy kiesett a pikszisből, ahogy ő is írta „néhány, pozícióban reménykedő emberen kívül”, nos ő nem csak reménykedett, de szolgált is.
Interjút adott a Szemlélek blognak Pálinkás József atomfizikus, az MTA volt elnöke és az első Orbán kormány oktatási minisztere.
Sok érdekes dolgot mondott ez a derék „Kétségkívül sokan vannak közöttünk olyanok, akik a Fidesz politikájának támogatói voltak, voltunk, most pedig sokan e párt politikájának a kritikusai vagyunk – számos olyan elem van, amivel nem értünk egyet.”.
A sok kétes értékű megjegyzése mellett a cikk végszava a leginkább elgondolkodtató: „Nem fenyegetünk 23 millió román ideérkezésével, de ugyanígy nem fenyegetünk sok millió úgynevezett migránssal sem, amikor nincs éppen a határon sok millió migráns. ”.
Ami igencsak jól jellemez valamit, azt a köz-mentalitást amivel Orbánék gátlástalan tombolását lehumorizálják. Túl azon, hogy az előbbi egy lehetőségről szólt, s legalább is 1 millió szavazó és sok száz ezer nálunk igencsak jól élő példával igazolható dolog, valójában egy túlzóra előforduló odavetett mondat volt, míg a migráncsozás hazánk bel és külpolitikája legfontosabb, sőt meghatározó momentuma.
justhpeter
Ahogy az ország szellemi élete épül le, úgy lettek az egyre leépültek Orbán kiválasztottjai. Ma már nem Chikán, Hámori, Pálinkás a szint, hanem Kósa, Rogán, Sziszi. Ennél fogva épül is le minden. Aztán majd az utolsó ökörköri tag leoltja a villanyt és vége.
RonaGyuri
Egy fontos mondat

még akkor is, ha egy sértet kegyenc mondja

A Pálinkás interjú egyik lenyűgöző gondolata igencsak jól sikerült és a sokat, nagyon sokat megmagyarázó, főleg az általa hozzáfűzött magyarázattal:
„Ő az igazai magyar tudományos életnek nem volt aktív részese. Egy nemzetközi járműipari nagyvállalat fejlesztési menedzsereként dolgozott, ami jelentős mértékben különbözik a tudományos műhelyektől. Egy multinacionális vállalat fejlesztésének irányítása hasonlóan katonás gondolkodást és módszereket követel meg, mint a gyártási tevékenység – bár nyilván intellektuálisabb feladatról van szó, mint a gyártósor mellett dolgozni. A tudomány egészen másként működik: olyat hozunk létre, ami még nincs. A fejlesztés viszont olyasmit hoz létre, ahol már tudjuk, mit akarunk elérni. Ő tehát nem a tudomány belső világából érkezve lett államtitkár, majd miniszter – ugyanakkor a fejlesztés világában sem igazán inspiráló, ha egyetlen ember mondja meg a többieknek, merre van az előre”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.