Egy motorkerékpár elütött egy gyalogost.

Egy motoros elütött egy gyalogost a Blahán

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. június 25-én 0 óra 30 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren egy motorkerékpár elütött egy gyalogost. Az elsődleges információk szerint a balesetben a motoros és a gyalogos is megsérült.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes szélességében lezárták a József körutat, a Corvin negyed irányába.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Sajnos amit egyesek motorozás címen csinálnak az inkább versenyzés mint kellemes motorozás ! Az óriási sebesség túllépésük miatt esélyük sincs kivédeni azt, ha valaki hibázik ! A normális motorozás nem az mait sokan csinálnak hazánkban ezekkel a verseny kinézetű motorokkal ! A motorozás az egy élmény amihez hozzátartozik az , hogy látunk, figyelünk és élvezzük a motorozás adta kellemes élményt ! Minek őrülten száguldozni, amikor normális motoros tudja azt, hogy motorkerékpáron ülve a sebesség legalább megduplázódik, így ha megyünk 40 - 60 - 100 kilométeres sebességgel azzt már sokkal gyorsabbnak érezzük, de legalább normálisan motorozunk és tudjuk figyelni a forgalmat és a tájat is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.