A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert és a rendőrséget, hogy tiltsák be a július 6-ára meghirdetett Budapest Pride felvonulást. Toroczkai László, a i párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ha mégsem tiltják be a felvonulást, akkor bebizonyosodik, hogy Magyarországon a rendőrség politikai alapon kettős mércét alkalmaz, ezért a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a nyikhaj nem fér a férges bőrébe, állandóan lázít !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Azt írtam,,te gyökér... " te nem izraelita vagy,,,,,te egy ökör vagy."" Egész pontosan,,hol érzed ebben a mondatban az antiszemitizmust,,, te lápi móc ? Téged @nyád sem szeret,,olyan buta vagy,,öreg.
Shikari
@Clavigo: Na majd számolj el az antiszemita kijelentéseiddel! Lesz mit magyaráznod te szerencsétlen antiszemita korcs!
Katalina62
@Shikari: szíve Joga van ahhoz, bárkinek hogyha nem tetszik a melegfelvonulás, de nem is kell akkor odamenni bámészkodni! Egyik részről sem kéne provokálni! Egy nap!
Shikari
@Katalina62: Tehát nem kéne a buziknak a városon átvonaglani és hányingert hozni a normális emberekre. Ez a provokatív előadás valamelyik legelőre való. Miért nem ott vonulgatnak? Mert ott nem tudják az egészségeseket provokálni!
csak úgy....
@Shikari: ugye,te vagy a setétben a kertek alatt vonulós, kukkolós? :) beteg vagy te tibi...
Katalina62
@Shikari: Nekem, nem tetszik, de nem is megyek oda bámészkodni, köpködni, bántani őket! Aki, pedig akár a melegek, akár az ellentábor részéről undorítóan viselkedik, csak árt a saját ügyének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.