Nem sikerült megtalálni a kiviteli tervek elkészítőit, így az egész projekt a következő kormányzati ciklusra csúszhat.

Nem követik a minisztériumok Orbán Viktort

Orbán Viktor már 2019 elején beköltözhetett a várbeli Karmelita-kolostorban kialakított munkaállomására, de a még 2017-ben eldöntött minisztériumi Várba költözés továbbra is áll – pedig még miniszteri biztosa is lett a területnek. (Az NGM és a Belügyminisztérium költözése a terv.)

Az Mfor információi szerint azért, mert nem sikerült az építőipari szűkös kapacitás miatt kivitelezőt találni. Ráadásul időközben a kormány eldöntötte, hogy elbontja a Nádor utca 5-7 alatti épületet, ahova a Belügyminisztérium egy része költözött volna, így ezt is át kell gondolni. 2020-ig nem áll fenn szerződéses kötelezettség, azaz eddig nem nagyon várható semmi, de pénzmozgás sincs, írta meg a kormány az oldalnak. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta a Kormányinfón, szerinte 2022 előtt nem fognak elköltözni a tárcák.

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Jaj... Nemááá...van aki elhiaszi, hogy a Várba(sic) beköltözhet más is? ugye nem? A Vár ki van sajátítva! Ott senkinek semmi keresnivalója.!
tudode
Na ne!
.
A tárcák egy rakásba költöztetése AGYRÉM, mivel meg volt annak az indoka, hogy az állam FONTOS TÁRCÁI a főváros klf. helyein helyezkedtek/nek el védelmi megfontolásból.
.
Attól függetlenül, hogy jelenleg kik kotlanak a KOLOSTORBAN, és a SÁNDOR PALOTÁBAN, felelőtlenség volt a két legfontosabb HATALMI ÁGAT egy rakásba telepíteni, még akkor is ha VILÁGBÉKE LENNE!
namihami
A mennyországban csak istennek van helye. A törpeszenteknek oda már nem jut(hat) hely.
Örüljenek, hogy megdicsőülhetnek egyáltalán.
RonaGyuri
miiii-csúúúúúúúúúúúúú-daaaaaaaaaaaaaa??? a várbeli Karmelita-kolostorban kialakított munkaállomására!! munka és ez a retardált dagadt törpe??? ne már!!! =))
papa.49
Dudadani a DUNÁBA fogtok költözni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.