Elvileg kijár egy házelnöknek a tisztelet, mondom: elvileg. Ám Kövér László, a magyar közszolga ebben is illiberális, vagyis mindent megtesz, hogy kiirtsa a jóérzésű lépviselőkből a gyerekszoba adta illemet. Aztán amikor ez megtörténik, ki van borulva, pedig sok mindent lehet követelni, de elismerést, azt nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Had rázza magát a vén féreg, amíg teheti. Röhögni kell az ilyen patkányon az készíti ki a legjobban..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Roppant egyszerű a megoldás! Minden héten más lépviselő lesz a "hetes", és amikor kövér bekocog, elkiáltja : képviselőház vigyázz!!!
csak úgy....
@Horizont: 2020 ra tervezik a süvegelési törvényt , oszt gyün majd az elsö iccaka joga is,ha még föl bír nékik állni...
SystemError
@csak úgy...: Jogos, bár ebben az esetben a "vén féreg" minőségi jelző is. Vagyis egy olyan féreg, aki egy életen át féreg volt. Szóval nem csak egy sima időszakos, alkalmai féreg, hanem következetesen az volt mindig..:)
nezelodo
@Qqberci: ma 20:27. Hogyan mondhatod helyből hülének?! Hiszen olyan okos volt, hogy még felvételizni se kellett neki az egyetemre, nehogy alázza az eszével a professzorokat! A szokásosnál meg lehet, azért maradt tovább ott, hogy tanuljanak tőle.
csak úgy....
@nezelodo: Jaah .., a maximka -leninistára .
kakaósbögre
Na ja,majd épp egy tolvaj fideszes fog bárki is tisztelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.