17 cég nyitott számlát egy másik banknál nem sokkal azelőtt, hogy az jegybank korlátozta volna az NHB kifizetéseit. Közben valakik kivettek egy csomó pénzt a bankból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@RonaGyuri: főleg igy!!!- 24.hu most azt írja, a Széchenyi Tőkealap-kezelő durván 7 milliárd forintját bukja el a bank megszűnésével, ennyi pénzt tartott ugyanis a bedőlt bankban, és ennek csak töredékét kapja majd vissza a betétesek kártalanítására szolgáló Országos Betétbiztosítási Alapból.

A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. 100 százalékban állami tulajdonban van, saját magukról azt írják, hogy a Pénzügyminisztérium stratégiai irányítása alatt állnak. Feladatuk elsősorban a kis- és középvállalkozások innovációjának segítése, megkapaszkodásuk előmozdítása. Épp emiatt tavaly 8 milliárd forintot tolt bele az állam a nyolc éve létrehozott tőkekezelő-alapba, a kibővítés mellett ráadásul négy tőkealap kezelését is elnyerték a múlt évben.-
kereső
Igy is lehet a "közpnzből" magán vagyont csinálni..., mert az NHB tulaj szemereynek, valahogy sikerült feltőkésitenie a kft-jét, miközben a bank csődbe ment.
Clavigo
@RonaGyuri: @kereső: Kb.. mint a " kvesztor-buli "..Ahol a miniszterelnökelvtárs leszólt a sziijártó nevű csicskának,,hogy vegye ki a Zállam pénzét a " befektetési alapból"... "Utasítottam a külügyminisztert...bla,bla... " Az 5-6 millió gyagyásnak meg orgazmusa van a saját kifosztása miatt.. Az agyam eldobom ettől a kretén országtól..
Clavigo
Vazzze,,, A csúzliszájú ,nemzethhyyleg Telefingott Búvárruha országában a benfentes gazdálkodás,,,,alkotmányos jog,,,oszt jó napot.
kereső
@Clavigo: nem figyeltél!!! Itt most a matolcsy fiuk-és haveri körük járt jól, az állam meg bukott 7 milliárdot.Szerintem szándékosan- ezért irtam, hogy igy is lehet közpénzből magánvagyont gründolni.
F_Viktor
Nem kell messze menni, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában már a talpuk alatt fütyülne a szél a fityeszes fijjúkáknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.