Megnyílt Budapesten a Hegyvidéki Ízlelő, ahol a vezetőkön kívül csak fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket. A családbarát vendéglátóhely lehetőséget biztosít, hogy mindennapi élethelyzetekben is találkozhassunk fogyatékkal élőkkel.

(Forrás: Abcúg)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@görbetükör: Na, pont én is a "családbarát" kifejezésen akadtam fenn! Annyira elcsépelte ennek igazi jelentését a kormány, hogy itt már-már dühös lettem. De nagyon igazad van!
Shikari
Nem hiszem, hogy komoly meglepetésre lehet számítani. Egyes helyeken már eddig is értelmi fogyatékosok a pincérek. Most csak hivatalos lesz! :-))))))))))
görbetükör
@Shikari: Pont az ilyenek miatt kell az ilyen vállalkozás, akik gúnyt űznek a betegekből, akik számára a fogyatékosság jellembeli tulajdonság.
Persze, az ilyen fajta embereknél tényleg jellembeli hiányosság a fogyatékosság. Morálisan.
Shikari
@görbetükör: Biztosan nem értetted a tréfát, de akkor tovább is mennék. :-)
Egy étterembe nekem ne szolgáljon már fel értelmi, vagy testi fogyatékos pincér. Az ok csak annyi, hogy nincs pozitív hatással az étvágyamra a látványuk.
Ez pedig olyan vegetatív probléma, amivel egyszerűen nem szeretnék szembesülni!
Ne egy Down kóros hozza ki az ebédem, vagy egy torz kerekesszékes. Azt hiszem ez érthető és akceptálható is! Akinek bírja a gyomra, az menjen csak nyugodtan, de én nem fogok!
görbetükör
@Shikari: Neked nincs is helyed családbarát, emberi környezetben.
Te már annyira gonosz vagy, hogy kivülről is látszik. Remélem, sosem találkozom veled élőben, pláne nem ha ennem kell. Mert akkor hánynom kell.
Shikari
@görbetükör: Gonosz az, aki nem álságosan szenvelegve jár ilyen helyre ebédelni és nem hajlik meg a pc véleménydiktatúra előtt?
Na akkor akinek a torz emberi testek látványa étvágygerjesztő, az jó megközelítéssel csak beteg lelkű lehet! A hihetetlen tolerancia mellett szánnod kéne időt néha az egészségesekre is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. February 22., 17:27
Feladta magát a csepeli gyilkos