Megnyílt Budapesten a Hegyvidéki Ízlelő, ahol a vezetőkön kívül csak fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket. A családbarát vendéglátóhely lehetőséget biztosít, hogy mindennapi élethelyzetekben is találkozhassunk fogyatékkal élőkkel.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Nagyon, nagyon jó kezdeményezés.
Ideje már hozzászokni ahhoz a legtöbb embernek, hogy élnek fogyatékkal is és azok is ugyanúgy, ugyanolyan emberek. Sajnos meg kell tanulni viselkedni ilyen helyzetben is. Azért sajnos, mert természetes kellene hogy legyen részint a másik ember iránti tisztelet, részint az együttérzés és beleérzés.
De ezt tanulni kell, talán még nem késő sokaknak.
görbetükör
Még valami. Annak nagyon örülök, hogy a "családbarát" fogalom végre egyszer helyén van, végre azt jelenti, ami - és ez nagyon nagy szó manapság!
szegfue
@görbetükör: Na, pont én is a "családbarát" kifejezésen akadtam fenn! Annyira elcsépelte ennek igazi jelentését a kormány, hogy itt már-már dühös lettem. De nagyon igazad van!
görbetükör
@Shikari: Pont az ilyenek miatt kell az ilyen vállalkozás, akik gúnyt űznek a betegekből, akik számára a fogyatékosság jellembeli tulajdonság.
Persze, az ilyen fajta embereknél tényleg jellembeli hiányosság a fogyatékosság. Morálisan.
görbetükör
@Shikari: Neked nincs is helyed családbarát, emberi környezetben.
Te már annyira gonosz vagy, hogy kivülről is látszik. Remélem, sosem találkozom veled élőben, pláne nem ha ennem kell. Mert akkor hánynom kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.