Az alapvető politikai ellenfelek ebben a kérdésben egy platformra kerültek. A klímasemlegességi határozat megfúrásának hátterében pedig EU-s költségvetési megfontolások is állnak, olvasható az a heti HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: A nekrológokban kéne szerepelnie ))))))))))))))))))))
Nessy
@papa.49: Ne viccelj! O.V. örök és halhatatlan lesz!
Nessy
@papa.49: Számíthatsz rám. :-))))))))
RonaGyuri
Ez a fajta kivagyiság kezdettől fogva jellemzi Őfeneségét

Bár még csak feltételes, de már győzelmi táncot lejteget

Orbán viselkedése a nem egészen a kedve szerint alakult EP választást követően sem alakul úgy, ahogy az ép elmére vallana. Változatlanul sokkal inkább elmebeteg rángásokra emlékeztető kontrolálatlan páva-tánc.
Azonban van benne valami, ami karakterese ő maga. Bár még messze nincs vége az EB vezetése körüli vitáknak, de ő már győzelmi táncokat lejteget. Mondjuk külön pikantéria dologban, hogy az eredmények ismeretében nem kis visszatáncizással az EPP-hez dörgölőzést játssza, de közben annak jelöltjét fikázza ezerrel.
Sőt már ott tart, hogy Weber remélt kudarcát személyes sikerként könyveli el. Mondjuk tőle nem is annyira szokatlan módón, hisz mint tudjuk máig is azt hazudják, hogy Ő zavarta ki a ruszkikat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.