Dér Csaba a prágai bíróságon egyetértett azzal, hogy nekünk adják ki, állítása szerint a családja is itt él.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Csak nem!
.
Szerbia azt hiszi, hogy a "csuti" országKÁJA gyújtőhely, mivel Csantavér Szerbiában van!
.
Ki kérte ki vajon!
Clavigo
@tudode: Ha m. ricsi két ember lapra vágása után nyaralni készül,,,...:) :) :) :) Kis országunk szinte Kánaán az ilyen szutykoknak...
vacsi
És mi a fenét kezdjünk ezzel a szutyokkal?! Mi etessük?!
kereső
Mi lett ebből az országból? Itt gazdagodik-és megveheti történelmi örökségeinket a terroristákat finanszirozó arab, itt kap menedéket az országát meglopó bukott miniszterelnök, hétmillió guruló dollárért eladja az ország becsületét a magyar kormány feje, amikor is a keresztény társát meggyilkoló iszlám terroristát szabadon engedi,ide hozzák a bérgyilkost- majd ennek is lesz szivbaja, meg kamuműtétje, aztán kérvényezik a nyaralását ennek is? Hol van/vannak a moralitás,és az erkölcs felkent bajnoka/bajnokai sólyommal az élen? Most miért nem áll ki a "védegylettel" együtt,és schifferrel az élen?Van még hova süllyedni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.