Ha a vezetők jók, az Európai Unió újra sikeres lehet – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Hollik István közölte: elvi alapon sem tudják elfogadni a csúcsjelölti rendszert, de a gyakorlatban is problémájuk van vele, mert olyan jelölteket állítottak, akiket Magyarország és a V4-ek nem tudnak elfogadni.

Úgy fogalmazott: "Manfred Weberről múlt időben kell beszélni".

Hollik: "Manfred Weberről múlt időben kell beszélni"

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Olyan jelölt kell, aki képes együttműködni minden európai uniós tagállammal, továbbá elfogadja, hogy Magyarország fellép a bevándorlás megállításáért, s az európai keresztény kultúra védelméért – mondta.

(MTI)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Likaspista nem a LEGYEK GONDJA ezt érted ???
Fel vagytok függesztve (kár, hogy a lábatok éri a földet) ez annyit jelent röviden KUSS !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@kokopelli: Igen látom, időnként, amikor éppen TE vagy nála műsoron! Mindig fél órákat RÖTYÖGÖK a sötét, bunkó bolondon!!! Más értelmes emberekkel IS, ILYENEKET MŰVEL!!! Sajnos, az "átlag" narancsosok is, pont ilyen sötétek!!!
kokopelli
@tulipan: évtizedek óta jövünk össze min. egyszer évente mint valamikori "kameráden"! Volt
közöttünk egy nagyon rendes haver is,aki hirtelen elmaradt!Kiderült,hogy valaki (?) megsértette,
azzal,hogy a Fidesz-t kritizálta!Megírta röviden két mondatban,hogy nem kiváncsi ránk,holott a
többek külföldről is hazalátogatnak (akár Canadából is) a találkozóra! (:-((
tulipan
@kokopelli: Rettenet, hogy meghülyítik az embereket! :((((
tulipan
@durbincs: Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egszer megint előbukkantál, te szerencsétlen román segg, a nyári avar alól?
Maybe. Maybe Not.
Hollik hajbeüttetését a Fidesz támogatta.
Szegény primitív sérült magyar paraszt.
Eladta a lelkét egy hajbeültetésért.
Mennyire primitív a magyar paraszt?

Hát ennyire !!!

(nem tudom milyen érzés lesz megverni Hollikot, majd megírom, ha túl leszek rajta)
tulipan
s: Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egszer megint előbukkantál, te szerencsétlen román segg, a nyári avar alól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.