A Szigeten viszont máshogy emlékeznek meg a rendszerváltásról.

A Balaton Soundon is hallhatják a fesztiválozók Orbán Viktort

A VOLT fesztiválon Orbán Viktor '89-es beszéde szól a kivetítőkön. A színész-rapper noÁr személyében megvan az első fellépő is, aki emiatt bojkottálja a fesztivált.

A hvg.hu írta meg, hogy a Balaton Soundon szintén nyomják majd Orbán szövegét a bulizó fiatalok fülébe. A Szigeten viszont fotókiállítással emlékeznek a rendszerváltás évfordulójára.

Nem gondolom, hogy ez a videó bárkit meggátol abban, hogy bulizzon. Nem gondolom, hogy egy fesztivál, amely a szabadságról szól, ne emlékezhetne meg arról, hogy 30 éve volt a rendszerváltás. A videóról sokféle vélemény lehet, nekünk ezzel kapcsolatban nincs véleményünk.

- mondta Kádár Tamás, a VOLT Fesztivált is szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. vezetője.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csak emlékeztetnék mindenkit hogy a Hitleri propaganda gépezet ugyanezt a tematikát alkalmazta!!!Ahol nagy tömeg gyült össze ott beindulta hallgatóság agymosása!!!A Göbbelsi propaganda ugyan ezt csinálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@RonaGyuri: Én ezt nem értem egy olyan ember akit a félvilág ismer, sőt elismer miért senderedik a csutitetű valagához ???
A spiné DOBVA !!!
tudode
Ma már nem annak a SARA aki a rendszerváltásból 16 évet forgathatja a kormánykereket, egyre veszélyesebben a forgalommal szemben, hanem azé az országé, amely nem nőtt fel ahhoz, hogy nem csak KÖTELESSÉGEI, jogai is vannak, akár elkergetni a POLITIKAI SZÉLHÁMOS kormányt:
.
----- "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor
.
www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
.
Erre rájöve a ŐFÉLESÉGE kidobta az FideSS eredeti programját, és RABLÓGAZDÁLKODÁSBA ment át a néplélek naívságát kihasználva:
.

--- A Fidesz 1989-ben megírta, hogy pont az a baj, amit most csinál
.
444.hu/2016/03/03/a-fidesz-1989-ben-megirta-hogy-pont-az-a-baj-amit-most-csinal
.
Ma már a "Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilm" kódis statisztája folyik az árral, az ország vámszedői pedig tudatában vannak a fényezése szükségességével, mert Orbán rendszere agonizál, mivel KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL a világon nem szélhámoskodik egy kormány sem, csak az, aki átesett a döglődő dakotaló túloldalára, a TELJHATALOM-, a LÓVÉ érdekében feláldozta a NER támogatásával, cinkostársként a DEMOKRÁCIÁT szőröstől, bőröstől!
tudode
A NEDVES VEZETŐ magasztalására van KÖZLÓVÉ orrba, szájba, Adolf megnyalhatná mind a tíz ujját az után, amikor kiheveri ezeket a nyikhajokat az ország, hogy MINDEN ADÓFIZETŐ leperKÁLJA a lóvét, hiszen a HAL FEJ BEJ szittya kocsma levegőjén nevelkedett
.
---- Rogán szabad kezet kapott Orbánról arra, hogy bármennyi költhet az ön pénzéből
.
varosikurir.hu/rogan-szabad-kezet-kapott-orbantol-arra-hogy-barmennyit-kolthet-az-on-penzebol/
.
Ennyi!
csipetke
@Mirabilis: 17:56 Ezen gondolkodtam én is,hogy ez a videó hogy került oda a fesztiválra.A fidesz erőltette rá a szervezőkre?
A szervezők pedig nyilván nem merték visszautasítani.Ami még bosszantó,hogy orbán azt sugallja,hogy ő paterolta ki a ruszkikat,pedig az már le volt zsírozva.Horn Gyula,és Sevarnadze intézte a dolgot,nem orbán.Igyekszik a fiatalokat agymosni.
Mary
Schmidt Mária a propaganda felelős, ő ajánlotta fel, hogy csinál.egy kis propagandát, elvégre kéne egy kis pénzt keresnie
Amúgy ahol.minden.jó egy országban, ott nem.kell 5 percenként az embereket erre emlékeztetni
Kár, hogy a mostani.hozzászólásaiból semmit nem.játszottak.be, mondjuk pl.amikor a Parlamentben valaki számon kérte őt a milliárdos haverjai miatt és azt válaszolta, hogy "pénzügyekkel nem foglalkozom" és lehetne még sorolni
Az a baj, hogy más oldalon.is lejött ez a cikk és ott kb a hozzászolók.80 száléka azt írza, hogy helyes, hogy orbánt bejátsszák
Hihetetlen számomra, hogy az emberek ennyire buták, hogy nem.veszik.észre, hogy a személyi kultuszt építik ki
Ez volt Csaucseszko idején a románoknál és ez van észak- koreában is
Lassan szobrot állítanak ennek a tolvajmak és csokolgatni.kell naponta
Mary
Még annyit hozzátennék, hogy a 80 as évek elején voltam.fiatal, rengeteg fesztiválon, koncerten, discóban voltam de sosem találkoztam ott politikával
Szabadon szórakoztunk, senki nem bántott, zaklatott minket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.