Csótányok és patkányok lepték el a 2-es villamos végállomását – tudatta az RTL Klub híradója.

A végállomásra kitett csótánycsapdák egy nap alatt megteltek, és rendszeresen kergetik a patkányokat is ott, ahol a BKV dolgozói a pihenőjüket töltik. Hatvan dolgozó használja ezt a helyet, többeknek itt kell enniük is.

A BKV azt felelte, tudnak a gondokról, és még idén felújítják a pihenőhelyet. Egyelőre annyit tettek, hogy kihelyeztek néhány csótánycsapdát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ha mondjuk a bkv. székházban néhány faszinak a fejére illesztenék az íróasztalát, lehet lenne némi változás !!!
Lepényleső
Mióta van a kettes tuja végállomása fenn van a várba?
nezelodo
Megint a fanyalgás... Nem érnek rá patkányra vadászni, majd ha a szúnyogszezon lejár sorra kerülnek. Esetleg a Zsóti helikopterről vadászhatná a patkányokat.
nezelodo
@durbincs: Eszerint ismered a rokonságod, gondolom együtt is laksz velük. De így van ez rendjén. Tudod, suba subához, guba gubához...
nezelodo
@durbincs: Bányász vérvonalam? Volt, de csak a tesó, de nem Ploestiben hanem a Bakonyi Bauxitbányáknál. Bányamentő volt és előfordult, hogy úgy mentett meg valakit, hogy a lába odaveszett, de él. Nálad sem hezitált volna, ha rád omlik a bánya, téged is kihozott volna, mert akkor még a patkányoknak nagy becsülete volt a bányában. Ma már egy gyors félfordulatot tenne a nyakaddal, mert utálta a politikai seggnyalókat. Ő akarta kettéhasítani fejszével a tsz szervező munkásőröket, akik később az Orbán Papa századában díszelegtek... Szóval megtaláltad a helyedet.
nezelodo
@durbincs: Jaj durbi, neked megártott a meleg, ha összetévesztesz a Győri Gáborral, meg az apósával. Kérdezd ezekről az ügyekről a Simlicskát. Biztos elkerülte a figyelmedet amit mondott, és a filctollas üzeneteit sem olvastad, amit még a zsaruk sem távolítottak el, mert a saját oszlopaira pingálta.
Esetleg a kormány földije is mondhatna valamit, ha merne. Na végy hideg zuhanyt, mert klímaváltozás ugyan nincs, de melegszik az idő... A zunijós urak ugyan hűtik a felhevült fejeket, de a meccsnek még nincs vége, lehet, hogy lesz még piros lap is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.