A magyar miniszterelnök részt vett ta isztavató ünnepségen.

Magyarország büszke lehet arra, hogy olyan rendőrei vannak, akik védik az életet és a vagyont, képesek garantálni a mindennapok biztonságát, és akik képesek voltak tíz év alatt a bűncselekmények számát a felére csökkenteni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budai Várban, a Kapisztrán téren, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavató ünnepségén.

Orbán: a magyar rendőrök képesek garantálni a mindennapok biztonságát

Hangsúlyozta, a magyar rendőrök sokszorosan bizonyították rátermettségüket: jöhetett árvíz, vörösiszap- vagy migránsáradat, a rendőrség mindig állta a sarat.

Olyan rendőreink vannak, akik a legnehezebb időkben ha kell, a határra is kimennek, hogy megvédjék a magyar családokat

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor szerint ha a rendőrök elkötelezetten végzik szolgálatukat, akkor Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa lesz.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja, mint a hajós balhé kapcsán elkövetett töketlenkedést! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja, mint a hajós balhé kapcsán elkövetett töketlenkedést! =))
Commenter
? Most egy tetovált sem volt? Akkor minden rendben volt. Főleg a TE biztonságodat képesek megvédeni, voltos-soundos tetű, mert már kisgyerektől is rabolnak 300 Ft-ot fényes nappal, a hétköznapokon, a mindennapokban amik neked a Várban telnek, a hajléktalanoknak meg a kilakoltatottaknak meg az utcán.
dr. prédikátor
O1G te patkány én "megvédenélek" téged is !!!
namihami
Amíg a fideszes vezetők mindennapos biztonságáról kell gondoskodni.
A többieké? Ha marad rá idő, energis és főleg AKARAT. Pusztán a "" mi kutyánk kölyke""--elv a fontos.
szép új világ
Több rendőr vigyáz most a csuti patkányra, mint egy kisebb városra. Remélem eljön az idő, mikor az őrzését átveszi a BV.
cikicakk55
Ez az ember vagy tényleg ennyire hülye,vagy az embereket nézi ennyire hülyének. A bűncselekmények száma egyáltalán nem csökkent,inkább nőtt,csak sok minden a Fidesz törvénymódosítása miatt ma már nem számít bűnnek. A fehérgalléros bűnözés szinte teljesen eltűnt. A lopás,sikkasztás,csalás,zsarolás ma már csak azoknak bűn,akik nem ülnek elég közel az élő Istenhez. Mióta Fideszes bűnöző nem létezik a Magyar törvénykönyv szerint,így persze,hogy csökkenő tendenciát mutat a bűnözési lista. Talán ha belépnénk az Európai Ügyészségbe akkor kiderülne,hogy a valódi számok inkább hatalmas bűnözési emelkedést mutatnak.
tudode
Ahhoz képest, hogy a törvény értelmében nem tartozik feladatkörébe a MAGAMUTOGATÁS, trottyos gatyában mutoGATYA bájait
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?dbnum=1&docid=A1800125.TV&mahu=1
.
A képek ŐMUTOGATÓSÁRÓL, ahogy izeg, mozog a rend őrei előtt, nem vállalva senki, hogy kioktassa merre van a balraát
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n:+nem+akarunk+k%C3%A1oszt+-+Rend%C5%91r%C3%B6ket+avattak+(Fot%C3%B3k)&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=rfOMbGsC0CWbuM%253A%252Cw5kkyt0oJ5kc4M%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSsxp2H9EEL-CE3VSzB-DYcfO2SUg&sa=X&ved=2ahUKEwiA1vCApY_jAhUGpYsKHWddDB4Q9QEwAnoECAYQBg#imgrc=rfOMbGsC0CWbuM:&vet=1
.
Mi ebből a tanulság! Csak annyi, hogy Gyurcsányban azért nem tudott vezetőszáron gyönyörködni, amibe ŐKELME "kötésig" benne van, a SZOLGÁLATI ÚT MEGKERÜLÉSÉT illetően.
Gauntlet
Ha így lenne, lerángatnának a tribünről és irány Sopronkőhida, kőgolyós láncbéklyóban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.