„Az a fő baj, hogy Gergely rendkívül rutintalan, nem is határozott egyéniség, hamar zavarba jön, olyankor kapkod, ezért könnyen ki is játsszák. Valósággal szlalomozik évek óta az ellenzéki széksorok között. Ha kell, vörös csillaggal is, ha kell, szivárványzászlóval is pózol” - jelentette ki ellenzéki ellenfeléről Tarlós István, aki szerint Karácsony a kijelentéseit tekintve akár egy sisakos kaméleon is lehetne.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
TaplóPifti, fox te még sérelemdíjat fizetni Karácsonynak :-)))...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
TaplóPifti, fox te még sérelemdíjat fizetni Karácsonynak :-)))...
tudode
Ez a minősítés olyan OREGASSZONYOSRA sikeredett, amikor kiülnek a kispadra, és sinfelik azokat, akik fiatalabbak, szebbek nála!
nezelodo
Jól van Pesta bá', a jelek szerint már bök az a zabszem... Azért nem kellene lemenni kutyába...
Commenter
Miért munkakerülő?Polgármesterként is dolgozik, akárcsak tarlós aki sokáig óbuda polgármestere volt. Mielőtt politikus lett közvéleménykutatóként dolgozott. Befejezte az egyetemet, nem rúgták ki mint tarlóst.
Csak nem a vesztét kezdi érezni tarlós, ő kaméleonozza le az ellenfelét miközben liberálisból nép-nemzeti konzervatív kereszténydemokrata lett?
papa.49
Bolondistók most SAJÁT MAGAD JELLEMEZTED UGYE ???
Sámannus
Még szerencse hogy te megtapasztaltad Sityu. a szopást nyalást. Más még nem jött össze nyóc év alatt, de láthatóan elégedett vagy a kalap szart amit érsz tedd is gyorsan a fejedre.
Clavigo
Tapló Pista,,,,,,aki befolyás mentesen,, FÜGGETLENÜL nyalja fényesre Orbán elvtárs valagát... Xar ügy ez ,,Tapló elvtárs..
Borsodi
Tarlós félti a hatalmát igaz Orbán jobb keze,vele törli a seggét.
Remélem elzavarnak le váltanak.Aztán mind mentek a levesbe.
colibri
Ez a Tarlós annál is hülyébb, mint amilyennek tartottam. Mitől gondolja magát annyira szuperjónak, hogy mindenkit kioszt, lehord, fikáz? Remélem véglegesen nyugdíjba küldik most a pestiek! Elég már belőle!
bence
Mondja ezt egy főpolgármesternek kinevezett hímringyó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.