Nincs ezzel semmi gond. Ezt akartuk, ezt világot építgetjük, ezt szeretjük, ez kell nekünk. Kerítés! SOK KERÍTÉS! Ha kérhetnénk, jó lenne néhány géppuskafészek is. Akkor lenne igazán jó nekünk. Elkardozgatunk itt, a Kárpát-medencében egymással, a van Soros – nincs Soros, van migrács- nincs migrács, fúj Gyurcsány – még „fúj”-abb, dichotómiákban, meredten egymás farkát méregetve, fogsorokat csattogtatva, miközben a szent család fáradhatatlanul újabb és újabb kerítéseket húzat fel. Szigorúan miattunk. Értünk!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Már bocs, de ha jön valami hatalmasság, hogy ő márpedig lekeríti a Balatont - nem az önkormányzatok feladata ezt megakadályozni?! Akkor ki is a bűnös?! És senki ne mondja, hogy a fideszes polgármester, mert a többi képviselő nem fideszes, hanem mindenféle. Egyben azonban egyetértenek: a pénzben!
ila51
@vacsi: ...a jobb kerületekben a jobb épületeket felújítják a közösből , és nem ám a rászorulók kapják , a ló pikulát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.