Addig nem múlik el a "jelenség", amíg nem lesz tragédia: újabb életveszélyes mutatványt videóztak a 4-es 6-os villamoson.

Életveszélyes mutatványt videóztak a 4-6-os villamoson

A felvétel az RTL Híradóban volt látható, egy nézője küldte a csatornának. A videón látszik, hogy a 4-es 6-os villamos ütközőjén utazott, vagyis tujázott két fiatal. A híradóban egy korábban nyilatkozó villamosvezető elmondta, hogy ők egyszerűen nem látják az ilyen életveszélyes mutatványokat. A tévének a BKV is megszólalt, mint írták, csak akkor szűnhet meg ez a veszélyes "játék", ha olyan villamosokat gyártanak, amelyekre nem lehet felkapaszkodni. A napokban egyébként egy másik ilyen videó is felkerült a világhálóra, remélhetőleg nem ez lesz az új őrület a fiatalok körében.

Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Próbálom szigorú pofával nézni eme szörnyű videót...és az jut az eszembe, hogy hatvan évvel ezelőtt én sem voltam szent..akkor most mit is mondhatnék? Semmit...
Illetve azt, hogy más világ van...(modernebbek a villamosok)
(azért akkor volt szigor...amikor nyáron ilyentájba koszosan hazaszédelegtem, megkérdezte apám, mit csináltál, hogy ilyen koszos vagy? ...-semmit...volt a válasz..
-nyomás fürödni, enni, és lefeküdni...
...elégedett voltam, mert megúsztam pofon nélkül a napot.)
:-)
human
Az ütközőt meredekebb kialakításúra kell cserélni. Vagy a burkolat alá kell helyezni. Arra már nem tudnak felkapaszkodni. Ennyi.
papa.49
@jesz: Csatlakozom hozzád, sokat ,,utaztam,, a 49 sen így ))))))))
maci0427
@papa.49: Régen az '50 -60 -70 es években más volt ez. De sokszor a lépcsőn is lógni kellett a tömeg miatt , de össze sem lehet hasonlítani a mostanit a régivel ! És ha leesnek és meghalnak akkor a villamosvezető is "rosszul fogja érezni magát" és országos hír és gyász lesz, hogy szegény fiatalok meghaltak ! A nagy lótúrót, simán példásan meg kell büntetni ezeket ha nagykorúak, ha meg nem akkor a szüleiket !
papa.49
@maci0427: Igazad van de most csak kicsit nosztalgiáztunk ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.