Jeszenszki Andrást, az MSZP nyíregyházi szervezetének elnökét, önkormányzati képviselőt ajánlja a szabolcsi megyeszékhely polgármesterjelöltjének nyolc ellenzéki párt és szervezet az októberi önkormányzati választásokra.

Nyíregyházán is megvan a közös ellenzéki polgármesterjelölt
Fotó: mszp.hu

A Lövei Csaba önkormányzati képviselő által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben azt írták: a jelöltet

a Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.

Indoklásuk szerint az elvárásoknak "maximálisan megfelelő" Jeszenszki András végigjárta a politika lépcsőfokait, (.) húszéves "politikai munkája bizonyítja tisztességét, becsületességét és a kérlelhetetlen kiállást az emberekért, a közösségekért".

A jelölést bejelentő sajtótájékoztatót összegző közlemény szerint Jeszenszki András azt mondta:

"példaértékű összefogás született meg Nyíregyházán, amelynek tagjaival (...) olyan együttműködést és programot állítottunk össze, amely minden közösen lefektetett alapértéknek megfelel".

A polgármesterjelölt hozzátette, egyszerre képviselik "a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, többgenerációs munkáját, példamutatását".

Lövei Csaba önkormányzati képviselő a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében június 14-én jelentette be, hogy közös polgármester- és képviselőjelölteket indít hat ellenzéki párt és két civil szervezet az októberi önkormányzati választáson a szabolcsi megyeszékhelyen.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az kell, hogy mindenütt állítson az ellenzék közös jelőltet, és a szavazók meg szívassák meg ezt a regnáló bandát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.