A 6-os főút és az M51-es csomópont között szakaszos torlódásokra kell számítani.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Két autó karambolozott a 81-es főúton a bodajki bekötőútnál. Útszűkület zavarja a közlekedést a 21-es km-nél.

Útinform: már torlódnak a járművek az M0-s déli szakaszán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M1-es autópályán Budapest felé, Tatabánya térségében, az 58-as és 56-os km között aszfaltoznak, ezért a belső sávba kell sorolni. Torlódik a forgalom, 15-20 perces menetidő veszteséggel számoljanak!

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán élénk a járműmozgás. Az M1-es irányába, a 6-os főúti csomópont és az M51-es csomópont között szakaszosan torlódnak a járművek, 15-20 perc az időveszteség.

Megváltozott forgalmi rend az M2-es autóúton

Az M2-es autóúton, a 17-es és a 22-es km között megváltozott a forgalmi rend, a járműveket az újonnan felújított jobb pályára terelik át, ahol Budapest felé továbbra is két sáv járható, Vác felé pedig egy sávon halad a forgalom. Ugyanakkor lezárták a Dunakeszi csomópont Vác felé vezető oldalán a Fótra illetve Dunakeszire vezető kihajtóágat. A terelőút a következő, 3 km-rel távolabb eső, újonnan forgalomba helyezett csomóponton keresztül van kijelölve, melyet táblák is jeleznek.

Terelések

Az M15-ös autóúton átépítették a korábbi tereléseket. A 2-es km-nél lévő 1-es főúti csomópontban pedig megnyitották a korábban lezárt csomóponti ágakat, és így a Rajka felé haladók már használhatják a le- és a felhajtót. Az újonnan kiépített sávelhúzásos terelés miatt azonban a szlovák határ felől érkezők nem tudnak lehajtani a csomópontban, illetve az 1-es főútról sem lehet már felhajtani az M15-ösre, az M1-es autópálya felé. Kerülni az M1-es autópályán Hegyeshalom felé továbbhaladva lehet, és a 168-as jelű csomópontban tudnak visszafordulni a Győr felé tartó oldalra.

A 14-es jelű rajkai csomópontban nincs változás, ott a szlovák határ felé haladók Rajka felé továbbra sem tudnak lehajtani, és onnan az M15-ös autóútra felhajtani sem lehet az M1-es autópálya irányba. A javasolt terelőutat táblák jelzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.