Nem kellett neked Weber, nem volt jó neked Timmermans. Nyilván bevandorláspárti sorosista jelöltek voltak. Orbán:„egy hétgyerekes német családanyát választottunk meg a Bizottság élére. Ez már önmagában sokat elárul arról, hogy fordulat várható Európában”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Értem én, hogy egy politikusnak alkalmazkodnia kell a fennálló erőviszonyokhoz, de azért O.V-nak nem kellene ennyiszer "segget csinálnia a szájából"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
1. Még nem választották meg. Ez ajánlás.
2. Pénz kérdése, mit támogat, mit szavaz meg O.V. Hát erről inkább szó se essék.
nezelodo
Nagyon naiv a választók tömege velem együtt! Eddig azt hittem az EU-s tagsággal egyfajta Európához való tartozás számtalan előnnyel jár, demokráciában, nemzetgazdaságban, munkavállalásban, utazásban és egyáltalán húzóerő a fejlődésünkben.
Most meg kiderül a zseni kolléga baráti megjegyzéséből, hogy azért vagyunk ott, hogy "Orbán szopassa" őket. Ez ám az alkotó politika, amit a fidesz képvisel!
Aki Én
@szegfue: @Shikari: orbán csak és kizárólag a szektájához beszél, és nekik nem mondhatja, hogy mindenképp szarul jön ki ebből a dologból, mert Európa túlnyomó része megveti, elítéli. A szektának ezt mégsem mondhatja. Nekik megint előadja a győzelmi énekét, mert ők vevők minden hazug szavára. Hát mit adott elő a kizárásakor, vagy az elbukott népszavazáskor?
szegfue
@Aki Én: Igazad van!!! Az "emberi" oldalát próbáltam nézni... hogy érezheti magát valaki jól a bőrében, ha állandóan, "nagypofával" negativ véleményt mond valakiről, aztán ha az illető valami pozicióba kerülhetne, akkor ő is megszavazza, sőt ugy tesz, mintha ő is eleve ezt akarta volna... és "sikerről" beszél. Szóval a m.e. nem egy jóképességü diplomata agyával rendelkezik... hogy finom legyek.
Aki Én
@szegfue: Ne keress emberi oldalt. Ez egy aljas, itt a piros, hol a piros típusú beteg ember.
szegfue
@Aki Én: Tudom, hogy nem kellene, de mindig reménykedek... hátha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.