Tájkép csata után címmel került ki videó Orbán Viktor Facebook-oldalára az uniós csúcs lezárását követően, amelyben a miniszterelnök értékelte a tanácskozás eredményeit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Commenter: De a választás még csak ma lesz. Vagy üzent az óbudai jósnő, esetleg a madarak röptéből, tarot kártyából jósoltak neki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Igaza volt az anarchistáknak akik azt firkálták egy magyar buszra, hogy dögölj meg a győzelmi jelentéseiddel együtt.
Nessy
@Commenter: De a választás még csak ma lesz. Vagy üzent az óbudai jósnő, esetleg a madarak röptéből, tarot kártyából jósoltak neki?
Commenter
@Nessy: A színfalak mögött már eldőlt a dolog. A KDNP-t ami nem önálló párt (támogatottságuk nem mérhető) csupán a Fidesz nyúlványpártja is fel kellett volna függeszteni,és kidobni ezt a csürhét a Néppártból. Nincs kizárva hogy vajákosok, szakbarbárok és sámánok után jósokkal is konzultál a Fidesz ahogy magával az Istennel is, legalábbis azt hiszik.
teuton
@Shikari: Koran ötülsz! Olvasni tudsz??
"Azt ugyanakkor valamiért nem említette meg a kormányfő van der Leyenről, hogy 2014-ben ideiglenesen befogadott magukhoz egy szíriai menekültet. 2015-ben pedig elfogadhatatlannak és a meglévő európai szabályokkal ellentétesnek nevezte, hogy Magyarországon könnygázt és vízágyút vetettek be a menekültek ellen."
"Von der Leyen 2015-ben élesen bírálta, amikor rendőrök vízágyúval és könnygázzal támadtak menekültekre a szerb–magyar határon.

„Ez elfogadhatatlan és ellentmond az európai értékeknek. Tisztelnünk kell az emberi méltóságot és az emberi jogokat” – jelentette ki akkor a német védelmi miniszter. Von der Leyen azt is hozzátette, hogy a menekülteknek joguk van ahhoz, hogy méltósággal bánjanak velük, a témáról pedig még rengeteget kell beszélni Európában.

Egy interjúban pedig arra is utalt, hogy támogatja az Európai Egyesült Államokat."
hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen
Nessy
@Commenter: Arról nem is beszélve, hogy nem is olvasták el a terveit. Valahogy nem igazán vannak szinkronban a V4 elképzeléseivel. Vagy volt az az ígéret, amiért szavaztak???
Hiszen a klímaegyezmény támogatása is pénz kérdése O.V. szerint.
Ezt az elv hűséget!
Jozefina
orbánnak elég hamisan szólnak a győzelmi kürtjei!!! Kétségbeesésében már most mindent össze-vissza hazudozik.
Ha megválasszák, akkor Ursula Von der Leyen lesz az EB elnök,
hvg.hu/itthon/20190702_Nem_volt_mindig_kedves_a_magyar_kormanyhoz_Ursula_von_der_Leyen
az egyik helyettese pedig Frans Timmermans lesz.
Örömre nem sok oka van orbánnak!!!
Sziszifusz
@Shikari: 09:45
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !!!
Orbán elintézte, hogy :
Megkezdődhet az Európai Egyesült Államok létrehozása.
Az a hét gyermekes Ursula von der Leyen lett az Európai Bizottság új elnöke, aki még menekültet is befogadott a házába, és elfogadja az azonos neműek házasságát is.
Bravó !!!
Orbán részéről, ahogy máshol is mondani szokták, "ez aztán a ba...meg".
Commenter
@Nessy: orbán a velejéig korrupt. Most éppen annyit ragadott ki von Leydenről ami a jelenlegi politikájához passzol. Keresztény, nagycsaládos stb. A klímaegyezménynek a V4-ek már keresztbe tettek holott a jelenlegi KE az egyik legnagyobb zöld ami a kutakat és a halkat illeti. orbán megvehető, korrumpálható vagy éppen úgy szavaz ahogy pillanatnyi érdeke kívánja. Támogatta Weber frakcióvezetőségét, a csúcsjelöltségét nem. Aki ezek után szóba áll vele, komolyan veszi vagy a szavazatát elfogadja, az meg is érdemli.
Aki Én
@Shikari: orbánod egy dolgot ért el, hogy titeket újra behülyített, és mint mindig, példátlan sikernek hirdeti a buktát. Tudod, mint az elbukott népszavazást is, meg a néppárti felfüggesztést...
Ez a nő sem éppen orbán-rajongó, de mondjuk olyan az Eu-ban nincs is :)
A többit majd később... :)
Sziszifusz
@Shikari: 10:20
Hagy már a fa...ba ezt a Sorosozós baromságot.
Ezt, az agymosott fanjaitokon kívül, már senki nem veszi be, nagyon avas a szöveg.
Nem vetted észre, hogy a Orbáni propagandában is egyre kisebb súllyal megy a migránsozás és a Sorosozás.
Valamilyen külső ráhatás eredményeképpen, példaképeid már kezdenek kihátrálni ebből az idiótaságból .
Nessy
@Commenter: Per pillanat, nagyon irigylem a gerinctelen embereket! :(
Nekem erről az alkudozásról a piaci kofák jutnak eszembe. Aztán más is,de azt nem illik leírni!
relatív
A pártvezér - és nyaloncai - azt IS győzelemként publikálja majd, ha be kell vonulniuk oda, ahol jelenleg IS valók !

A korábbi vereségeiket - sok ilyen volt, legutóbbi a pártcsaládból való kiebrudálásuk IS ilyen - IS győzelemként tüntették fel, ez a gyakorlat náluk, mert ezt sem fogják fel ésszel !!!

Észbe kaptak Európában IS, és partvonal mellé - vagy túlra - tették őket. A csekély súlyukkal az európai politikában nem tényezők !

Majd ezt a helyzetet IS helyre kell billentenie egy normális magyar vezetésnek, mert az érdekeinket jelenleg csak az ellenzéki pártok képviselői tudják érdemben képviselni.
Commenter
@Nessy: Egy tény: az EU-t a saját csúcsvezetői árulták el, a háttérben való alkudozással. Előkerült a semmiből egy jelölt, sok kompetensebb jelölttel szemben csak azért, hogy azok gyengüljenek. Ez így nem nyílt verseny, nem fair.
Sziszifusz
@Shikari: 10:55
Kettős tagadás = erős állítás.
Jól értelmezem ? Szerinted, egy háttérhatalom irányításával Soros által közreműködve, az európai fehér ember kiirtása a cél .
Miért ??? Kinek az érdekében ???,
Nessy
@Commenter: Nem ismerős a jelenség?
Aki Én
@Shikari: 10:52 orbán egyedül a szektáját szopatja, azok nem látják mit művel :)
Ajánlom figyelmedbe az utolsó bekezdéseket, melyek orbán ,,sikeréről" szólnak. Nem feltétlen kell hülyén végezned :)

168ora.hu/kulfold/orban-viktor-europai-unio-europai-tanacs-auropai-bizottsag-magyarorszag-170608
Aki Én
@Shikari: ...összességében igen, mert napi több százmilliót hoz a lopott vagyon.
nusika
@Shikari: ...csak röviden mondom...nehogy az illib szopjon, várd ki ... hogy megválasszák, akkor majd mondj véleményt!
tudode
ŐFÉLESÉGE előadta felcsúti kRÉM mesécsKÁJÁT milyen "hadicsellel" győzte le a BENNSZÜLÖTTEKET az ország vámszedői, és a kódiSOKK támogatásával!
.
www.youtube.com/watch?v=bWnJIupsV9Y&t=33s
.
Ponyemáj!
Maybe. Maybe Not.
Elcsépelt, de ez van - és ez lesz, amíg egy hivatalosan is beteg ember vezeti ezt az országot a gödörbe::www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
libellle
@Shikari: Hm??? nem veszed észre, hogy a vesztesek ti lesztek mindegy, hogy a socik vagy ursel lesz a fönök.
libellle
@Shikari: "Biztos értelmezési gondjaid vannak a magyar nyelvvel! :-)))))))))))
A kínálatból a legjobb jött ki és a két Sorosista csicska kibukott! Most már tudják, hogy a magyarokat komolyan kell venni! A legfontosabb most az lesz, hogy a lehető legtöbb támogatást kell ezekből kipréselni. Fizessenek csak, megérdemeljük! A többit majd késsőbb! :-)))))))))" Attól tartok, hogy mind ilyen és hasonlo hibákkal te küzdesz. Merkel és Macron KETTEN MEGBESZÈLTÈK ÈS ELDÖNTÖTTÈK, hogy esetleg ursel lesz a fönök Lagarde pedig a EZB- elnöke. Utánna lett a tema a többi kormányfönek is feltálalva. orbán bizonyára azt gondolta egy kicsit kinyalogatja Macron izmos fenekét (mert macron öt ki nem állhatja) és vigyorogva kedvez neki mert azt gondolta Macron ötlete volt von der Leyen. Ezután pedig kilocsogta a nyilvánosság elött és olyan gondolkodni nem képes fideszesnek elmagyarázta, hogy az EU-ban ö dönt el mindent. HAHAHAHAHAHA na hallod sok bolondságot összeirtál mar de ez a diplomamunkád volt.
libellle
@Shikari: " Akkor mondasz véleményt, amikor akarsz! Ez a te dolgod! Magam viszont úgy látom, hogy jó irányba haladnak a dolgok. Most már csak a legtöbb támogatást kell kicsikarni tőlük és folytatódhat a homokfűrészelés!" amennyiben Ursel lesza fönök a te fönöködnek régen rossz. Ugyanis Merkel és Ursel ki nem állhatják öt. Ursel azt teszi amit Merkel mond neki. Itt csak Merkel gyözött szépcsendben.
Maybe. Maybe Not.
@Shikari: A zseni és az őrült közt néha csak hajszálnyi a különbség.
Sajnos kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy Orbán nem zseni... (tehát az O1G alternatív értelmezése nem az, hogy Orbán egy géniusz)

Akkor mi marad szerinted a kettő közül, ha az egyik lehetőség kiesik?
65-ös az IQ-d?
Az elég ennek az egészen egyszerű esetnek a megoldáshoz.
libellle
@Shikari: nem csodálkozom, hogy koldusboton jár az országod ennyi agyamptált tökfejet. orbán egy NULLA senki nem kéri ki a véleményét. Azt történt amit Merkel akart. persze még semmi sem végérvényes."Hidd el kiscsillag, kegyetlenül szopatni fogja őket! Ideje kicseszni a liberálfasiszta csürhével!" Te egyszerüen nem tudsz gondolkodni. bizony minden forditva fog elsülni. Mit gondolsz miert legyintett tegnap orbánra Merkel amikor kérdezték, hogy kilocsogta orbán elmebeteg a titkot. Azt mondta egy ilyen eseményt nem kiván egy szóval sem kommentálni. Te a marson élsz vagy orbán bigyijában???
Nessy
Aztán a "kicsikart pénzt" gyorsan zsebre is vágni! Az ország? Háta annak is járna valami, de nem jut! Tényleg szégyen, hogy pár euróért arra szavaznak, aki többet ígér? Azt írnak alá, amit megfizetnek? Van ahol valóban az összeg határozza meg a "szolgáltatást", és lehet alkudni.
kokopelli
@libellle: vigyázzál,mert a háttérhatalom,meg a liberálfasiszták,meg a forgatókönyv a Zorbán
kezében,meg a fegyver ellenére a Trumplit kéri segítségül a civilek ellen,tényleg oda vezet,hogy
ő lesz az EU irányítója...,de este a 12-as,kórteremben megkapja a kül. szinű bogyókat,hogy szép
álmai legyenek! Lassan tényleg eljön az idő,mint mindig ezidáig!Még soha nem volt úgy,hogy ne
lett volna valahogy!...egy ME a "futottak még" csoportban! (;-))))))))))))))))))))
Maybe. Maybe Not.
@Shikari: A hülyék nem tudják, hogy hülyék- ezért hülyék.

Egy ipari mértekben hazug tolvaj csaló nemzetgyilkos ganét nem kedvel egy normális ember - kicsit sem!
Ha te kedveled az ilyeneket, az téged minősít.
libellle
@Shikari: Hová haladnak a koldusboton. mit gondolsz mi történik amennyiben a pénzcsap elzáródik. "Magyarország a magyaroké! :" na jó nagy hüleség annyi bebugyolált nö van ott mint sehol máshol. hahahahhhahaha
libellle
@Shikari: Na ja értelmetlen. Ugysem ertesz semmit. bussis
kokopelli
@libellle: ...hát nem érted?Egyre alacsonyabb a mérce a narancsosoknál!Elverték őket mint a
kamasz a farkát,és most t.k.a lóvére várnak!Amennyiben kevesebb lesz,akkor nem is akartak
többet,sőt ...!" Egy állandó "Magyarázom a bizonyítványomat" vagy a "Fekete lovag"! Kidumál-
nak minden pofáraesést!Ők így fékeznek,ergo úgy jó nekik! Szerencsétlen banda!! (;-))
Eladott Ország
Ez a díszfasz még a saját kivégzéséről is diadaljelentéseket fog küldeni, hogy őt valójában nem a falhoz állították, hanem ő maga vezényelte a kivégzőosztagot. A hétgyermekes családanya, akitől Orbán az európai fordulatot várja. Ez valóban érdekes fordulat lesz, ha a tényeket nézzük: a 2013 óta hadügyminiszterként dolgozó von der Leyen a CDU liberális-balszárnyához tartozik. Az Európai Egyesült Államok híve, simogatja a migránsokat, pár éve egy szír menekültet is befogadott a házába, ahogy azt a jobboldali morális fölény óbégatni szokta (ha annyira szeretik őket, fogadják is be ők), ráadásul nemcsak a melegek házasságát, de az örökbefogadási jogukat is támogatta. Remélem, Schmidt Mária is jól van, hiszen mégiscsak Merkel emberéről beszélünk.
Maybe. Maybe Not.
Orbán a béke elleni harcos.
Mindenki békére vágyik, csak Orbán nem.

Nem leszel mindig hatalomban.
Meg fogsz öregedni.
Még a mostaninál is butább leszel.

És akkor jön el a halál érted...
Csúnyán!
kokopelli
@Eladott Ország: ..egy nagyon csendes,halkszavú törékeny nő,aki tényleg ne szorul rá
a havi miniszteri "javadalmazásra"! Érdekes,hogy a férjét távol tartja a min.munkájától! Hogy
a Schmidt Mária honnan szedte a lóvéját az látszik rajta,ill. a viselkedésén! A kerületi bajnok-
ságba tartozik a német hölgy mellett! Érdekes,hogy a katonák is érzik,hogy nem játsza a nagy
főnököt,és azért is tisztelik mert nekik is van otthon egy mamájuk! Egy férfi biztos "alakiaskod-
na" előttük! Egyszóval aranyos nő,aki mindig mosolyog! Én nagyon csípem! (;-))
Maybe. Maybe Not.
Talán a faszopó hülye fiad, a húgyagyú Gáspár (milyen hülye fasz apa ad ilyen nevet a kölkének!?), akinek nem jött be isten és inkább ölni állt.
Gondolom elég kiképzettnek gondolja mostanra magát, hogy megvédje magát, téged.

Nem!
Biztos, hogy nem elég kiképzett, hogy megvédje magát, vagy téged!
kereső
@kokopelli: na végre egy helybéli- amott kérdeztelek, érdekelt a véleményed.
libellle
@Shikari: Mindenki hülye mert veled szemben jönnek az autopályán. hahahahaha
libellle
@kokopelli: Ja schon. de amennyiben tényleg megváalszzák mert Merkel mindenáron már napok ota igy akarta, akkor lesz egy Regierungskriese itt nalunk. Az SPD mar jelezte a Zöldek a valódi választási gyöztesek szintén. Ursel absolut tudja mit akar. Az apja Ernst Albrecht Miniszterelnök volt in Niedersachsen. Igaz nem osztotta apja nezeteit. Egy absolut demokrat aki keményen többször kritizálta orbánt. Aki többször megjegyezte, hogy nincs keresnivalója Europa szinpadán.
simmering73
Szónokol, elemez, értékel, szakért ... egyszóval egy ízig-vérig szar(baj)keverő.
simmering73
"Háry János szeretett lódítani, de annak voltak határai. Burkusországban sem lehetne olyan halandzsát előadni, hogy “fontos tartalmi kérdésekben foglaltunk állást a személyi döntésekkel kapcsolatban. Tudtuk tartani, amit vállaltunk, olyan személyek kerülnek az unió élére, akik jó eséllyel jó politikát folytatnak majd”. Orbánnak köze nem volt ezekhez, ő is a hírekből tudja."
nepszava.us/bartus-laszlo-a-mi-hary-janosunk-az-unioban/
libellle
@Shikari: èn nezem itt elöben az eseményeket. a mellébeszélés a te feladatod. Te valóban nem veszed észre, hogy absolut félrebeszélsz. Nem veszed észre, hogy az elmebeteg orbán hülye hazudozásait ismetled. Semmi rangja nem volt már az EU-ban most már csak szánalmas hernyó azok után amit tett. Egy politikus kifecsegi a titikot. Na itt a bizonyiték hogy egy elmebeteg irányitja azt az országot és neked egy bogár van a fejedben orbánbogár-büdösbogár. Hahahahahaha
kokopelli
@kereső: ..én soha nem adtam volna a voksomat a CDU-ra,de erre a nőre igen! Különben
is minden "erős" férfi mögött egy "erős" nő áll! A Faterral együtt négy férfi volt a családban,
és mindíg azt hittük,hogy mi vagyunk a "nagyok",de utólag be kellett vallanunk,hogy négy
fiúcskája voltunk az "anyunak"! (;-))
libellle
@Shikari: Na látod mennyi hülyeseget beszelsz Webert nem fogadta el sok miniszterelnök pont orbán miatt. Söt amennyiben az EVP nem rugja ki orbánt bandájával együtt már jelezték a socik a zöldek és liberálisok nincs koalitio. milyen a viszonyod a valósasághoz??? nincs viszonyod nyuszi.
ott csak csalással nyernek és ezt ki nem tudja??
nevemnick
Mit vitatkoztok ezzel a segghülyével?
kokopelli
@libellle: ne vitatkozz vele! A V4-ek soha sem tudták volna "négyesben" elintézni! Ha a
nyugatabbi néppárt akarta volna,hármat megvettek volna kilóra belőlük!Mindenkinek meg
van az ára,főleg a négy "templom egerének"! (M.o. GDP-je kevesebb,mint egy nyugatné-
met nagyvárosé! A többiek is hasonlóan! Akkor mire feszít a nagy "pusztamágus"? Hányan
lépnek le évente családostúl a nagy "orbáni életszinvonal" elől? Ez az ő harca,ami a szeren-
csétlen lakósságát sújtja! A "schleppje" ill. családja ß@rik rá!...eccerélünk oszt annyi...!
csipetke
A puhos mindig mindent győzelemként kommunikál,még azt is amikor a szőnyeg alá söpörték a fideszt orbánnal együtt a felfüggesztésükkel.
Aszongya,hogy Magyarországnak nagyon rossz lett volna Weber,vagy Timmermans. Folyton-folyvást M.o.-gal takarózik,de az igazság az lett volna,hogy a puhosnak,és a fidesznek lett volna rossz Weber,vagy Timmermans,mert ők átlátták ezt a mérhetetlen tolvajlást,és korrupciót,és azt a sok genyó dolgot,amit a fidesz elkövetett.
tulipan
Ez a narancsos Dagadék, már nem csak a NÉPET, hanem ÖNMAGÁT is meghülyíti???
tulipan
@Shikari: Ah, annyira barom vagy, hogy neked az is tetszene, ha tök lehülyéznék, azt a dagadék nyaldosott, narancsos SEGGEGEDET!!!
teuton
@Shikari: "Még mindig nem látod, hogy Orbán elképzelései szerint haladnak a dolgok! :-))))))))))))))))"
Na ide figyelj te analfabeta! Olvasni tudsz??? Bezz utana!
Merkel mar napokkal ezelött azt nyilatkozta a valasztassal kapcsolatban, hogy varjunk meg nehany napot, nem kell elsietni a dolgot.
Aztan beszelt Macronnal. Macron utana azt mindta, ö senkit nem tamogat, kiveve, ha Merkel lenne az elnök. Aztan megegyeztek egy olyan szemelyben, aki
Europai Egyesült Allamokat akar,
kozmolpolita,
menekülttamogato,
Orbant elitelö es
liberalkonzervativ!
Vagod??? EZ Orban terve??? Akkor a sajat maga sirjat assa!!!
tulipan
@Shikari: Neked, a narancsködös pofád miatt, tök mindegy, mit is művel az a dagadt, nyaldosott segged! MÉG AZT IS megköszönnéd neki, ha a fejedre SZARNA!!!
tulipan
@Shikari: i: Neked, a narancsködös pofád miatt, tök mindegy, mit is művel az a dagadt, nyaldosott segged! MÉG AZT IS megköszönnéd neki, ha a fejedre SZARNA!!!
papa.49
Igen fordulat várható le fog verni mint vak a poharat, itt semmire nem fogsz menni a ,,KÉZCSÓKOLGATÁSSAL,, abban biztos lehetsz, sőt lehet hogy ha erőlködsz még meg is legyint pofon !!!
tulipan
@Shikari: Igazán remek, hogy így sikerül magad vigasztalni, az utóbbi heteid óriási nararncsos POFONJAI után!!
Ha ez győzelem, akkor milyen lett volna a vereség? Ehhez képest ő itt alant Michel Barnier Ursula von der Leyen, csak azért, hogy nagyon világos legyen. A hétgyermekes családanya, akitől Orbán az európai fordulatot várja. Ez valóban érdekes fordulat lesz, ha a tényeket nézzük: a 2013 óta hadügyminiszterként dolgozó von der Leyen a CDU liberális-balszárnyához tartozik. Az Európai Egyesült Államok híve, simogatja a migránsokat, pár éve egy szír menekültet is befogadott a házába, ahogy azt a jobboldali morális fölény óbégatni szokta (ha annyira szeretik őket, fogadják is be ők), ráadásul nemcsak a melegek házasságát, de az örökbefogadási jogukat is támogatta. Remélem, Schmidt Mária is jól van, hiszen mégiscsak Merkel emberéről beszélünk, Merkelt viszont Hitlerhez hasonlította a drága ideológusszasszony. És ha mindez nem volna elég: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Akkor most már csak az érdekelne úgy igazán, hogy mit ünnepel a sakálmédia és a Fidesz mostanság? Most akkor ez a hölgy is Soros embere és fizetett ügynöke? Netán egy Gyurcsányné? Orbán Viktor ezt akarta? Egy liberális baloldali politikust? Van ebben valami diszkrét báj, nem? Arról nem beszélve, hogy von der Leyen 2015-ben a CNN-nek adott interjújában élesen támadta a magyar kormányt (megtámadta mi magyarokat), amiért embertelenül bántak a menedékkérőkkel a röszkei könnygázas oszlatáskor. Tehát Orbán most azért győzött, mert megfúrta Weber urat, és minden elkövetett azért, hogy ne ő legyen az Európai Bizottság elnöke, majd támogatta azt a von der Leyent, aki már 2015-ben megtámadta a magyar kormányt? Most ezt ünneplik győzelemként? HAHAHAHAHAHA _:)))
tulipan
Hatalmasat szoptak, ezek az ostoba narancsos seggnyalók ismét! :-)
teuton
@Shikari: Ezt a baromsagot magad hoztad össze, vagy olvastad? Orban kezdemenyezesere löktek ki Webert es Timmermannst? Almodik a nyomor. Nem tudott a 3 legnagyobb frakcio megegyezni, igy a 2 legerösebb fel (Merkel es macron) összeült a hetvegen. Megegyeztek. hogy Merkel embere lesz az elnök, Macron embere a bankvezer.
Ha von der Leyen lesz az elnök, ugy elbanik Orbannal, mint hadügyminiszer nehany tabornokkal othon. Szepen nyugdijaztak aki pofazott...
Ja, es Obannak, vagyis a fidesznek a Nepperton belül nincs is szavazati joga, megvontak, von der Lexen pedig a nepparti CDU, Merkel embere, miniszere 14 eve!
namihami
Volt már példa arra, hogy BÁRMILYEN eredményt ne sikerként jelentett volna be?
Amit ő csinál, az ugyebár, csak sikeres lehet.
"" Hat nap alatt Orbán megteremtette...""
tulipan
@namihami: Úgye, úgy érted, az "Orbán világot"??
nevemnick
Mit vitatkoztok ezzel a segghülyével?

Nagy szívatás előtt áll a nemzetvezető is, ugyanúgy mint testi-lelki olasz barátja, az olasz Sarvini, a migráncsmentő jó csajjal szemben. Neki is a nők okozzák a vesztét az EU-ban. :D
papa.49
Max. ő a ,,győzelmi zászló,, ahogy kirepül a néppártból !!!
tudode
Na olyan is az a GYŐZELEM, amelynek -- szokás szerint -- az eszköze a KARAKTERGYÍLKOLÁS alattomos módban, génhibája következtében bevállalva a NAGYOK furkósbotját, nem felakasztva, FELFÜGGESZTVE!
.
Gorbáni színjáték!
kereső
Azért olvassátok el a belinkelt cikket- engem érdekelne( bár utóbb úgyis megtudjuk), mit kért -és kapott/kap ezért a gusztustalan "gesztusért" orbán a két "nagytól"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.