Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai, ez annyira elfajult egy éjszaka, hogy szexuális fajtalanságba torkollt – tudta meg a hvg.hu. Hogy mindez úgynevezett rendszabályozás volt-e a debreceni honvédiskola kollégiumában, az nem derülhetett ki, sőt a bántalmazásról egyáltalán nem értesítették a hatóságokat, csak amikor rákérdeztünk, hogyan tussolhatták el a bűncselekmény gyanúját felvető ügyet. Pedig a Benkő Tibor minisztériumára nézve kínos ügy még májusban, egy politikailag kényes időszakban történt, az érintett diákokat egy belső eljárásban gyorsan eltávolították az ország egyetlen honvéd középiskolájából. Most, hogy a megszerzett információk birtokában kérdőre vontuk az állami iskolát, maga a minisztérium kezdeményezte a rendőrségi nyomozást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A birkafej ennyit tud kipaszírozni magából. Jó reklám ez ott ahol kevés a felvételiző.
Dr plágium
Ja a mundér becsülete mindennél fontosabb. Csak gyorsan csendben megoldják. Az nem baj hogy egy fiatalt talán egy életre tönkre tettek.

Ha nem kerül napvilágra eszükbe sem jutott volna feljelentést tenni a rendőrségen.
vacsi
Ezek szerint kirúgták a "játékban" részt vevőket. És a többivel mi van? Akik éppen csak jelen voltak? Belőlük "honvéd" lesz?!
Jozefina
Ugy gondolom, hogy ehez hasonló esetek mindenütt előfordulnak, ahol fiatalok sokáig vannak együtt egy zárt rendszerben. A pedagógusoknak ezt tudni kellene kezelni és a megelőzés érdekében megtenni a szükséges intézkedéseket!!!
görbetükör
@Jozefina: ha az állami gondozott gyerekek beszélhetnének, esetleg figyelne is rájuk valaki... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.