Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai, ez annyira elfajult egy éjszaka, hogy szexuális fajtalanságba torkollt – tudta meg a hvg.hu.

Szexuális zaklatási botrány robbant ki a debreceni katonaiskolában: megpróbáltak eltussolni a roppant kínos ügyet?

Hogy mindez úgynevezett rendszabályozás volt-e a debreceni honvédiskola kollégiumában, az nem derülhetett ki, sőt a bántalmazásról egyáltalán nem értesítették a hatóságokat, csak amikor a hvg.hu rákérdezett, hogyan tussolhatták el a bűncselekmény gyanúját felvető ügyet. Pedig a Benkő Tibor minisztériumára nézve kínos ügy még májusban, egy politikailag kényes időszakban történt, az érintett diákokat egy belső eljárásban gyorsan eltávolították az ország egyetlen honvéd középiskolájából.

Most, hogy a megszerzett információk birtokában a lap munkatársa kérdőre vonta az állami iskolát, maga a minisztérium kezdeményezte a rendőrségi nyomozást.

Az iskola igazgatója azt írta a lapnak: 

A fegyelmi bizottság a lefolytatott vizsgálat eredményeként öt diák azonnali elbocsátásáról döntött, mivel ilyen jellegű fegyelemsértés egy katonai iskolában nem elfogadható.

Meglepő módon a többi kérdésre arra hivatkozva nem reagáltak, hogy

a Honvédelmi Minisztérium az eset kapcsán rendőrségi feljelentést tett, így tekintettel a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálatra, nem áll módunkban az esetről bővebb tájékoztatást adni.

A hvg.hu iskolához közeli forrásai még múlt héten is azt mondták, hogy nem indítottak hatósági eljárást, ebből az következik, hogy miután elküldték megkeresésüket, és így megtudták, hogy a kínos ügyről a hvg.hu-nak információi vannak, megtették a feljelentést a még május 6-án történt eset miatt.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Amerikában meg verik a négereket!""
Erőszakolás, buzulás, szexuális abúzus?
Mi, a keresztény Európa dicső védelmezői, a katolikus hit büszke bajnokai ismét bebizonyítottuk, hogy ezt se kell migráncsokra bíznia a mi hittel teli kormányunknak. Eddig csak a nőkkel kapcsolatban olvashattuk, mist lépett egyet a fideszes oktatási erkölcs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Shikari: Azért egy Fidesz által osztott Lóvagina kereszt csak nem ér fel egy Becsületrenddel, egy MBE-vel vagy hasonlóval
Cirka egy szint a Vörös Csillag Érdemrenddel, Szovjetunió Hőse, a Hős Anya és társai rangjával.
Hogy a Balassi Kard le ne maradjon.
namihami
@Shikari: A nagypapitól? Két fakereszt. Bocs, az egyik csak egy márványlap.
A Vaskereszt a bayerista elveket valló kitüntetettek "" érdemrendje"".
Másoknak nem is osztogatják, kizárólag házon belül a saját medáliáikat.
teuton
@Shikari: Analfabeta! A lovagteresztet "lovagias" viselkedesert osztjak/osztottak, demokraciakban! Az illibeknek a mocsokkereszt neven ismert. Csak meg kell nezni kik kaptak eddig, es kik adtak vissza Bayer miatt.
Egyebkent pedig -de majd ha csak megtanulsz olvasni!- meglatod, hogy a Ritterkreuz-ot a Lengyelorszag letamadasaert kaptak a vaskereszt egyik fokozatakent. Tehat nem eppen logvagias viselkedesert, mint korabban. De igy lesz minden jobol a rosszak altal rossz: Sic transit gloria mundi! - mondtak mar a romaiak. Ja, te meg a magyar kulturnyelvet sem vagod, csak a Bayer szintjen.
teuton
@Shikari: Elarulnad mi köze a vaskeresztnek meg Bayernek a szexualis botranyhoz Debrecenben? Mert te mindenkivel vitatkozol, Bayer modjara mocskolodsz itt, csak semmi köze nincs az egesznek a temahoz! Persze teged itt nem azert fizetnek...
Lepényleső
Miképp derült ez ki,az érintettek rokonságában nem volt párt aktivista? Talán ez nem is mai
téma,hanem visszamentünk a kommunistának mondott világba?
silber13
@Shikari: Bizonyára Stanley Kramerről beszélsz, ha már Kramert emlegeted!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.