Ami Magyarországot illeti, hazánk ellen a közlemény szerint december 31-ig ötven kötelezettségszegési eljárás volt folyamatban az uniós jog betartása miatt, kettővel több, mint 2017-ben. A jogszabályok késedelmes átültetése miatt Brüsszel 17 eljárást folytat hazánk ellen, ebből 11-et tavaly indított.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
És még az MTA ledózerolása még nem is lehet benne a "csutika" litye politikai művészetében!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
És még az MTA ledózerolása még nem is lehet benne a "csutika" litye politikai művészetében!
papa.49
Azért EZ MUTATJA MENNYIRE NEM DEMOKRATIKUS ITT AZ ÁLLAM !!!
Mindig, mindenkivel brusztol ez a barom, ha kell ha nem !!!
Borsodi
Mért nem váltják le,számoltatják el.
Commenter
@Borsodi: mert nem tudják. Ehhez kevesek a politikai szankciók, gazdaságilag kell(ene) megfojtani, szegregálni. Akkor, talán 5-6 éven belül bedőlne az oligarcha rezsim.
Commenter
@papa.49: az ország szégyene ez. Egyik EU-s ország ellen sem indult még kötelezettségszegési eljárás...ebben az élen járunk az EU-ban minden másban sereghajtók vagy majdnem sereghajtók vagyunk.
namihami
Az a baj, hogy még nem nagyon lehet fogást találni rajta. Amikor lefektették az alapelveket és elvárásokat, egy ilyen sikamlós Füstösre nem számítottak. Mára egyre többen jelentik ki, hogy a mai Orbán már nem kerülhetne be. És kitenni nem tudják.
Talán csak eddig még. Reméljük, hogy az új vezetés legalább az anyagiakban keményebb tud majd lenni. És ha kifogy a szétosztható, akkor a sok éhesszáj egymást kezdi majd felfalni.
Borsodi
@Commenter: Az a baj,hogy 5-6 év alatt teljesen kifosszák,le amortizálják tönkre teszik az egész országot és a birka nép asszisztál hozzá.
tulipan
Nagyon jól mutatja, hog mennyi tolvajt, RABLÓ, pimasz csalót, romlott, útonálló szennyes SENKIHÁZIT tűr meg ez a SUNYI HASZONLESŐ nép, immáron 9 éve a nyakán!!! :(((
simmering73
Sosem volt még ilyen mocskos, aljas, tolvaj, maffiózó kormánya, de ilyen megalkuvó, beszari vagy éppen a bűnözőkkel szimpatizáló népsége sem ennek az országnak. Nincs mire büszkének lenni.
Commenter
@simmering73: amíg a nép lehajtott fejjel, totális apátiába süllyedve mindezt tűri addig ez van.Az oroszok sokkal rosszabbul állnak. De már ők is többet tüntetnek mint mi. Simicska eltűnése óta nem "bombázza" senki a kormányt, olyan nagy a csend, mint amilyen Simicskát körülveszi. Kérdés, hogy ez vihar előtti csend e vagy csak néma csend.
Aki Én
Nem meglepő módon a fideszsuttyók eltűntek. Meghallgatnám @Verőce IQ 21: és @Shikari: parádés magyarázatát. Gondolom libsik és hasonló okosságok.
Nessy
@Aki Én: Bánccsák a magyarokat! A bevándorláspárti Brüsszeliek irigylik a sikereinket! Soros kottájából játszanak! A liberálfasiszták itthon "örülnek", de Orbán megvédi a magyarokat határon innen és túl!
Kérsz még "véleményt"? Van még jó pár sablon duma!
kokopelli
@Nessy: Azokat még a Gyurcsányék idejében halmozta fel az ország! ...pont!
Nessy
@kokopelli: Látod, erre nem is gondoltam! :-)))
tulipan
@kokopell:, @Nessy: Nem véletlen! Az akkori narancsosok hazug, rágalmazó "panaszkodása" következtében!!!
kokopelli
@Nessy: ...pedig evidens,evident,magától értődő,offensichtlich stb, egyszóval a GYURCSÁNY!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.