Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 51-es számú főúton, Solt belterületén.

Solton egy kamion nekiment egy háznak

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 4-én 14 óra 20 perc körül az 51-es számú főút 86.200-as méterénél – Solton, a Kossuth utcában – eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion nekiment egy lakóház falának. A balesetben az elsődleges adatok szerint személyi sérülés nem történt.

Az érintett szakaszon félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, kerülni a környező utcákon keresztül lehet.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A XXI. században mi keresnivalója van egy kamionnak egy lakóházban, a közúton, hiszen MEGBOCSÁTHATATLAN bűne a bugyuta rezsimnek az, hogy
.
---- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
""" 2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket."""
.
A szakbarbárok NEM TŰRIK A KOMMUNISTA CSÖKEVÉNYT, de azt igen, hogy ezek a böhöm járművek fegyverként rongálják az emberi életet és a közutakat is.
.
Miért, miért? Mert van akinek NER LEHET KIELÉGÍTENI a gyermekkori álmát, és még várat magára, hogy felnőjön a VÁLLALT feladatához!
papa.49
@tudode: A helyszínen ez úgy néz ki Solton a körforgalom után az 51 főút enyhe jobb kanyarral folytatódik, aztán jön egy elég éles jobb, majd egy bal kanyar, közben zebrák is vannak, meg az út szélén parkolóhelyek!!!
tudode
@papa.49: ,
Akkor máskor is ki van téve ez a ház, hogy ELÜTI valamelyik kamion. Rémes lehet, amikor hívatlan vendégként egy bazi nagy Kamion elüti bárkinek az otthonát.
.
Vajon miért nem szállítják vasúton ezeket a közúton is fegyvernek minősülő járgányokat.
papa.49
@tudode: Addig amíg a főút ott kanyarog a házak között úgy, hogy még járdának se marad hely előfordulhat, rengeteg településen megy így át főútvonal !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.