Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan a főváros vezetésére, még egy kerületet sem tud vezetni, a többieket meg csak a hatalom és a pénz érdekli – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

A párt arra reagált, hogy Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: hat ellenzéki párt, az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum megállapodott arról, hogy az őszi önkormányzati választásokon közösen támogatott jelölteket indítanak az összes budapesti kerületben.

A Fidesz ezzel kapcsolatban közölte:

az ellenzéki pártokat nem Budapest, hanem a hatalmi osztozkodás vezérli, "a háttérben marakodnak, egymást és még Karácsony Gergelyt is átvágják".

"Ez a szivárványkoalíció a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergellyel, Gyurcsányékkal, a szocialistákkal, a Jobbikkal, a momentumosokkal, az LMP-sekkel egy napot se lenne képes együtt dolgozni a fővárosért" – fogalmaztak Hozzátették: alkalmatlanságukkal és hatalmi marakodásukkal együtt tennék tönkre mindazokat az eredményeket, amelyeket Budapest az elmúlt években Tarlós István és a kormány közös munkájával elért.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
mindenki nyugodjon meg...októberben kiderül, ki kivel van...addig felesleges mérgelődni bármin is...
Mindenki menjen pihenni, kérjen egy kávét, oszt jónapot...

Mindkét oldalon keményen dolgoznak azon, hogy az országalma(városalma)az övék legyen...

Vagy így, vagy úgy...a szavazatszámlálók felkészülnek..
kolnidre
Az az ország,ahol már ennyi ideje Orbán uralkodik,bárki lehet a főpolgármester,aki legalább a nyakke ndőjét meg tudja kötni,és legalább annyi esze van mint egy idomított kutyának.
SystemError
Persze, hogy alkalmatlan a fidesznek. Ide egy igazi fideszes csicska kell, aki kussol és előkészíti a lopásokat, ha leszólnak. Egy ilyen nagyon alkalmas lenne Viktornak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.