Magyarországot is elérte az elvi vita, joga volt-e az unió állam- és kormányfőinek semmibe venni az európai polgárok szavazatát, és a csúcsjelöltek helyett egy saját bizottsági elnököt varázsolni a brüsszeli bürokrácia élére. A helyzet az, hogy a Tanács valóban felrúgta a népfelség elvét, de Orbán Viktornak ehhez volt demokratikus felhatalmazása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Mivel Magyarországon nincs független és szabad sajtó, amely képes lenne a világról a valóságnak megfelelő képet nyújtani, így napi szinten beszámolni az Európai Unióban zajló eseményekről, a magyarok nem értesülnek arról, hogy Orbán milyen álnok és hazug módon viselkedik “Brüsszelben”. Ahogyan az ellenzéki magyar uniós képviselők sem tartják feladatuknak, hogy a titkosnak tekinthető magyar nyelven milyen hazug uszítást, propagandát folytat Orbán Magyarországon."
nepszava.us/orban-mast-hazudik-a-magyaroknak-mast-hazudik-a-neppartnak/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Hol van már a demokrácia?
.
Azt 2012. január 12-jével elvitte egy szarkabőrbe bújt csúszóMÁSZÓKA a NER által "szentesített" gránitszilárdságú valamijével, amely KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN!
.
Tehát ezzel a kalózKÁVAL szövetkeztek a demokrácia, a parlamentiség megkurása ellen még az EU-ban is!
.
Így működik egy félcédulás FASZA GYEREK az ÚKELME szirénhangjával, beígérve füt, fát, boronyát, hogy IGAZSÁGA LEGYEN!
.
Ezek után, hogy hagyta behúzni a csőbe magát az EU is, hasonló kupi, mint ÚKELME állama, vagy micsodája, hiszen a tetejébe még nem felakasztva, FELFÜGGESZTVE egy olyan ország képviseletében pofagolt bele egész Európa életébe, amely ország jogilag NEM LÉTEZIK:
.
----- magyarország nevű állam jogilag nem létezik
.
Nagyjából 294 000 találat (0,55 másodperc)
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j0l3.15158j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------
.
Ahelyett, hogy hangolnának a NÜRNBERGI MESTERDALNOKOK, legyőzte a KARAKTERGYILKOLÓS ejrópát is, vagy mi a búbánat van/lesz az 500 milliós Európával, ha egy ilyen ... átveheti a parancsnokságot!
justhpeter
Hogy szerezhet valaki érvényt bárminek, ha minden mondata hazugság.
Commenter
Mi ez a cikk a HVG-től? Az újságírót megsütötte a nap.
Nessy
Aztán már megint a "magyarokra" hivatkozik! Gondolom, a rá szavazó ukránokra is gondol a drága! A 49%-s 2/3 ? Vagy a 13 képviselőjük?
Csizmás Kond
A baloldali demokrácia az amit a kommunizmusból átértékeltek...ezért nem értik sokan és ma is a betanított elvet vallják.
kokopelli
@justhpeter: ...a történelemben nem először! Szerencse,hogy nincs akkora hatalma,mint a
két világégést okozó szintén degeneráltaknak anno! A Néró-ig nem akartam visszamenni!
(nem a torok kéményseprűjére gondolva)
kereső
Úgy vélem a cikkirónak megártott a hettek óta tartó meleg. Hogy mi volt most ezzel a célja? Mosdassuk ki orbánt, mert egy nagy rakás xar rakódott rá az EP választás során? Kezdve azzal, hogy egy párttársára támadt nemtelenül, amikor is az a szemébe mondta, mit is gondol róla?Weber gyenge,meg nem keresztény?- hiszen miatta látszott/látszik gyengének -mert Sehoofer-és Merkel nem tették lehetővé, hogy az EPP ténylegesen fellépjen orbán ellen, sőt maga a néppárt elnöke se ,az a bizonyos Daul (francia úr) sem, aki még tavaly is itt kampányolt orbán mellett. Timmermans, meg ádáz ellenség- mert feketén -fehéren a fejére olvasta orbánnak a disznóságait? És akkor takarózik a magyar emberekkel?
Szóval orbánnak volt demokratikus felhatalmazása mindarra amit tett,a tavalyi választási gyózelme okán? Akkor Macronnak-és Merkelnek is volt, hiszen ők valóban egy demokratikus és ráaadásul nem elcsal válastáson szerezték meg a hatalmat az országukban- itt tehát hibádzik a cikkiró logikája.
Más, és úgy gondolom, hogy ha Macron úrnak problémája volt a csúcsjelölti rendszerrel- ami, ugye nem irott szabályokon alapult, hanem szokásjogon!!!( ami azért egy erős jog!!), akkor miér is nem kezdeményezte a tiszta szabállyok megalkotását az európa tanácsban? Miért kellett puccsista módjára cselekedni- és teljességgel negligálni 200 millió ember szavazatát? Marha demokratikus módon jártak el- orbánnak meg ez kapóra jött, hiszen két embert is kinyirathatott azok közül, akik felismerték igazi valóját. Vajh mit kért és kapott a közreműködésért cserébe?
Itt a valódi vesztesek a választópolgárok.És nem kell a hadova, hogy tul.képpen nem is szavaztunk egyik csúcsjelöltre sem- ami azért nem igaz. Mert a momentumosok bizonyára szavaztak a liberális jelöltre is!,nem csak az ep képviselőkre.
A fidess szavazóit már nem is emlitem-ők orbánra szavaztak most is- ettől legitim az amit orbán csinált? folyt...
kereső
...Akkor mondhatná a cikkiró ,hogy orbán demokratikusan ???viselkedett, ha mindazt axarkavarást amit elkövetett az eu csúcson, megtárgyalta volna a 21 magyar ep. képviselővel. Macron meg a franciákkal-tekintet nélkül arra, hogy melyik pártcsaládhoz tartoznak.Merkel szintén.
simmering73
"Mivel Magyarországon nincs független és szabad sajtó, amely képes lenne a világról a valóságnak megfelelő képet nyújtani, így napi szinten beszámolni az Európai Unióban zajló eseményekről, a magyarok nem értesülnek arról, hogy Orbán milyen álnok és hazug módon viselkedik “Brüsszelben”. Ahogyan az ellenzéki magyar uniós képviselők sem tartják feladatuknak, hogy a titkosnak tekinthető magyar nyelven milyen hazug uszítást, propagandát folytat Orbán Magyarországon."
nepszava.us/orban-mast-hazudik-a-magyaroknak-mast-hazudik-a-neppartnak/
tulipan
@durbincs: Te agyatlan, hülye, narancsos seggnyaló Félfarok, ottt íPloesti denevérsazroa, hgytúl bűzéúő bűnyakecódban! Csak azt a röfödet babusgasd szorgalmasan - Te Kopernikusssss ?
kokopelli
@kereső: ..ne vedd komolyan az Orbánékat,mert Európában sem veszik őt vaklakinek! Ő egy
megmaradt kövület,egy meghatározhatatlan korból! Miért ß@r egy folytonos gyerekkori testi bántalmazás?! ...ez a végeredménye! Honnan tudná szerencsétlen,hogy mi az a demokrácia!?
kereső
@kokopelli: kénytelen vagyok komolyan venni, mert én itt élek, és nap-mint nap szembesülni és elszenvedni vagyok kénytelen ténykedésének eredményét. Nagyon nagy bajnak tartom, hogy Európa nem veszi komolyan mindazt amit orbán csinál.Úgy látszik ott is többeknél- a mérvadóknál a történelmi emlékezet besült.Mi már elbuktunk- de orbán nem nyugszik mindaddig, amig vagy a maga képére nem formálja Európát IS!, vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.