A Fidelitas elnöke által létrehozott, a Fidesz székházába bejegyzett alapítvány írta ki a pályázatot. Különös cikk jelent meg pénteken reggel a kormányzati médiaholdingba tartozó szoljon.hu-n, illetve az összes többi, kormánykézbe került megyei lappban is. Az írás arról szól, hogy pályázatot írtak ki "polgári értékeket valló egyetemistáknak. " A Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány által kiírt tender nem csak úgy általában támogatja a fideszes diákokat, hanem konkrét cselekvést vár el az öt hónapon át folyósítandó havi 60 ezer forint nettó fejében:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@dr préditákor: ne legyetek rosszindulatúak; az ide delegált barmok sokkal többet szakítanak! =))
papa.49
HÁNYINGER aki feltette ezt, és aki beleáll az is !!!
Qqberci
@dr préditákor: Olcsó vagy! :-)))...
tudode
Még szójátéknak is beillik, ÁG "h"-val, egy olyan ösztöndíj, olyan országban, amelynek még az egyetemistáit is az ÁG is húzza, amelyet még Adolf is megirigyelhetne, milyen módon prostituálódik az az ÁLLAMNAK NEVEZETT valamiben résztvevő IFJÚSÁGI AGYMOSODA!
.
Viccnek is beillik azokhoz fordulni, akikkel a POLITIKAI SZÉLHÁMOS nem áll/t szóba amikor KELLETT VOLNA:
.
----- Nem áll ki vitára Orbán, jön az újabb diáktüntetés
.
Nagyjából 35 500 találat (0,36 másodperc) .
.
www.google.com/search?q=Nem+%C3%A1ll+ki+vit%C3%A1ra+Orb%C3%A1n%2C+j%C3%B6n+az+%C3%BAjabb+di%C3%A1kt%C3%BCntet%C3%A9s&oq=Nem+%C3%A1ll+ki+vit%C3%A1ra+Orb%C3%A1n%2C+j%C3%B6n+az+%C3%BAjabb+di%C3%A1kt%C3%BCntet%C3%A9s&aqs=chrome..69i57j69i61.2663j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A pofátlanságnak nincs határa!
.
Vajon erre a diákok mit lépnek, azok után, hogy megfúrta ŐFŐ IZÉKE a CEU-t és a tudományt!
nevemnick
Ha már az ,,igazi külhoni matyaroknak " a szavazatokért milliárdokat kapnak, akkor ezeknek a szerencsétlen dejákoknak is megjárna a mi adónkból, vagy inkább a NER lovagok magánvagyonából.
Rohadjanak meg.
Nessy
Ők lesznek a jövő "értelmisége"! Vagy szervilis hívek lesznek, vagy pénzért hazudnak. A kegyes hazugságokat az ég nem bünteti, mondta volt egy kollegám.
görbetükör
@nevemnick: Nehogy azt hidd, hogy minden szerencsétlen diáknak van lehetősége pénzért árulni a véleményét. Meghatározott egyetemeken, meghatározott feltételekkel, a jelentkezésre van két nap.
Tehát ez egyértelműen személyre szabott lehetőség.
Nem a szerencsétlen diákoknak készült!
nevemnick
@görbetükör: akkor is rohadjanak meg.
nevemnick
@görbetükör: nem biztos, hogy csak személyre szabott. Ismerek jó néhány egyetemistát, akik nem kisebbségiek, de ugyanazt csinálták-csinálják mint ők: NER-es pénzért gyűjtötték az aláírásokat a napi pia bevitel érdekében.
görbetükör
@nevemnick: Ja, de ezt most meghirdetik nyilvánosan.
Nessy
@nevemnick: Kényelmesebb, mint a tanulás mellett dolgozni! Egy jó program, egy címlista, és a feladat megoldva!
RonaGyuri
azért van abban valami jellemző, hogy az ide -fizetett nER-társak nem szólnak hozzá! =))
kissé felnőttem
esélyegyenlőség magyaritott verziója. igy kell pártot támogatni ? vagy közpénzt betenni a biznyiszbe? a kiszeseknek? anno volt, hogy: A munka becsület és dicsőség dolga.: nos igy kell serfőző inasokat nevelni
Commenter
Az itt kommentelő NER-esek közel sem kapnak ennyit. Lehet épp most rohannak beiratkozni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre.Többet kapnak mint egy közmunkás, mint egy munkanélküli segélyen élő, mint egy rokkantnyugdíjas. A fidesz tényleg nem hagyja az övéit az út szélén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.