Demcsák Zsuzsa és indiai párja, Krishan Dangwal  magyarországi esküvőjükkel kapcsolatban csaknem minden apró részletet eltervezett már.

Mivel a legutóbbi szertartás, amikor Kandász Andrea adta össze Demcsák Zsuzsát új, indiai férjével, csak egy jelképes valami volt, ezért Demcsáknak idén még két esküvője lesz – egy magyarországi és egy újabb indiai. A műsorvezető a Blikknek elmondta, hogy augusztusban egy magyar anyakönyvvezető előtt is kimondják az igent, aztán kiutaznak Indiába, hogy ott is tartsanak egy esküvőt.

A férjem jön Magyarországra, hiszen úgyis itt tervezzük további életünket, ésszerűbb megvárni, hogy édesanyja halála után leteljen a gyászév. Akkor viszont együtt megyünk már hozzájuk, ahol hindu esküvőnket is megtartjuk az ő családjával. Ott biztosan szárit viselek majd, itthon viszont a mi szokásainknak megfelelő esküvő lesz. Rengeteg adminisztráció kell, amíg együtt tudunk lenni. Dolgozunk rajta

– mondta Demcsák. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vissza a média a világába!

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Srí Lankán, az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg a hindu férfit, aki a szállodai szobában kérte meg a műsor versenyzőjének a kezét, aki azonnal igent mondott.

Cikk- és címlapkép: Instagram/zsdemcsak

(blikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nincs kedvem végignézni ezt a mániás depressziós, szopós baszós, megcsalós kikészülést, amit magának fog csinálni fél épven belűl (megint) :)
nezelodo
Na a Zsuzsika legalább egy férfihez megy hozzá háromszor, nem úgy mint a fidesz egyik kedvenc kisvárosi polgija, aki három asszonyt vezetett egymás után oltár elé, kérve a Katolikus Anyaszentegyháza által Isten áldását, a sorozatfrigyre.
SystemError
Nincs kedvem végignézni ezt a mániás depressziós, szopós baszós, megcsalós kikészülést, amit magának fog csinálni fél épven belűl (megint) :)
jesz
asszem a sokszínű kulturális eltérés, és avagyoni külünbség miatt nehéz lesz az anyós szemébe nézni...csak szólok, hogy az anyós is tájékozódik ám a menyéről, mert az indiai kasztbeli barátnők feltesznek néhány kérdést...
Valójában irigyek, de májnak híznia kell..
papa.49
Az ómigri egyáltalán már megérkezett ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.