Vagy a tiéd! – mondhatná erre minden értelmesen gondolkodó, humánumát még nem elvesztett emberi lény Magyarországon Zsoltinak, de az értelemsen gondolkodó, humánumát még nem elvesztett emberi lények nem süllyednek arra a pronyó talpnyaló szintre, ahol Zsolti leledzik. Orbán Viktor egyik fő talpnyalója a minap értékelte a Momentum EP-ben folytatott kampányát. Így: "A Momentum nevű anarchista, újbalos dögpárt két újdonsült EP képviselőjéről van szó. Akik azzal büszkélkednek, hogyan próbálták megfúrni Járóka Líviát, az egész EP talán egyetlen cigány képviselőjét, aki minden energiáját a szegénység felszámolására, a szegények megsegítésére fordítja, csak azért, mert fideszes. Keresgélem a megfelelő szavakat, nem könnyű, de azt hiszem, megtaláltam: a kurva anyátokat! "

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a pofám leszakad ez a tetű Zsóti olyan pofátlan, hogy másokat mocskol, mert nem preferálják az operett-cigányokat! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs gyorsan küldtem el; s ami a lényeg. szokásos olvasásértési gondjai vannak + nem érdekli, hogy mit mondtak, ugyanis nem a cigánysággal volt gond! =))
tudode
Még morbid viccnek is hungaryCUMI!
.
A "volt fiatal demokratából" POLITIKAI KALANDORKÉNT még egy trió fújhatja a passzát szelet:
.
-- egy egyetemet végzett kocsis, egy hajpántos bajszos, egy hátizsákos zsebhokis, és HÁROM AZ iGAZSÁG egy Mr20%-os kupakos, olyan JOGÁLLÁSSAL/ÜLÉSSEL, amelyre a magyarok letelepedése, a HONFOGLALÁS óta nem volt példa, amúgy --- KALÓZ MÓDRA ----!
.
Ha nem lennének, ki kéne űket talányi:
.
www.youtube.com/watch?v=k1hpy-akSJg
.
!!!
Nessy
Tessen mondani, aki évek óta Brüsszelben ücsörög nem kevés pénzért, az hogy "segíti a szegényeket"? Maximum saját kedves családját!
Bayer et.i! Azért hithű Szabadnépes korszakában ennyire nem volt ordenáré! Vagy ez az új jobboldali hazafias keresztény kultúra, amit majd oktani kell az iskolában? Akinek ez az etalon, azt inkább ne minősítsük!
Jozefina
bzs egy tetű, patkány!!! Értelmi szintje ennyire futja !! Vita, érvek nincsenek csak ami éppen kiesik a száján!!! Fideszes!!!
kokopelli
@Nessy: Ezek után nem értem,hogy miért sértő,ha egy nyugati állampolgár az országot
a Balkánra saccolja! U.i. egyre több magyar migráncs tudja az "ilyenek" mocskos dumáját
a helyieknek lefordítani !"...és ezek lennének a magyar kultúra terjesztői?" kérdezhetik jog-
gal! Mert "a hal,meg a feje,meg a bűzlése" mondás,mindenhol használatos!!
Nessy
@CsipkeRózsa: Madarat tolláról! Kultúrában egy szinten vannak!
Commenter
@Nessy: a saját családja nem tartozik a rászorulók közé amúgy sem.
Nessy
@Commenter: Sejtettem. De a híveknek kell az esti mese, Bayer előadásában!
kokopelli
@Nessy: Ezek után nem értem,hogy miért sértő,ha egy nyugati állampolgár az országot
a Balkánra saccolja! U.i. egyre több magyar migráncs tudja az "ilyenek" mocskos dumáját
a helyieknek lefordítani !"...és ezek lennének a magyar kultúra terjesztői?" kérdezhetik jog-
gal! Mert "a hal,meg a feje,meg a bűzlése" mondás,mindenhol használatos!!
csak úgy....
bayer a fidesznek a "pufajkás nemese" !
a fidesz ,csak a zsótinak köszönhetöleg az alacsony képzettségü pógárokhoz is bír szólni...,mert aki, már a kurva annyát sem érti az nem is igazi magyar...
Commenter
@csak úgy...: mit is mondott az orvosokról? Hogy elvenné a diplomájukat és betörné a fejüket. Meg börtönbe zárná őket. Ezek után a fenti kijelentése nem is indulatos enyhe káromkodás csupán, az ovisok is ma már sajnos kötőszóként használják.Mondta ezt az orvosokról úgy, hogy a felesége orvos, a fia is az. Én visszavenném az érettségijét, hiszen saját maga mondta el hogy más dolgozta ki a matek tételeit, kidolgozott magyar tételekért cserébe, tehát mehet a levesbe a magyar szakos főiskolai diplomája is. Amúgy maga is kisebbségi apja révén, ennek ellenére migránsozik.
F_Viktor
@Nessy: Írod:
"Tessen mondani, aki évek óta Brüsszelben ücsörög nem kevés pénzért, az hogy "segíti a szegényeket"?"

Talán pl. a lopós flórin keresztül?
csak úgy....
@Commenter: nem tudom mióta de ez a társulat, mindent elkövet,hogy bizonyítsák a maguk igazát és azt,hogy rajtuk kívül mindenki hülye! tipikus,hogy a lóvagina keresztes bayer a dokikról és mindenkiröl így nyilatkozik,akik már vagy csak fontolgatják,hogy külföldön kezdenek új életet..., és ha csak az orvosok mennének külföldre!
sajnos,mire az idiótáknak és a híveknek is leesett a tantusz,akkor már késö .
nezelodo
"Járóka Lívia, aki minden energiáját a szegénység felszámolására, a szegények megsegítésére fordítja", karöltve pl. a Farkas Flórival, meg Orbánnal. Amúgy a lovagkereszttel felcicomázott Zsótika a Viktorunk magyar hangja, gyönyörű anyanyelvünkbe beleszőve közli a létező fideszes intelligencia valamennyi gyöngyszemét töményen.
tulipan
A tiedet, te rohadék, AGYBAYERGECI A JÓ KURVAANYÁD, A JÓ KURVAANYÁD, A JÓ KURVAANYÁD...
Commenter
@csak úgy...: nemcsak ők mennek, hanem minden diplomás vagy egyszerű munkásember aki megteheti hogy még menjen. Valaki koránál, anyagi, egészségi, családi stb. helyzeténél fogva már röghöz kötött itt marad.Aztán vagy megéri a rendszer végét vagy nem. Az ország most túlélő üzemmódban van már régóta, ez így nem tartható már sokáig.
csak úgy....
@Commenter: csak azt nem értem,hogy mi a különbség a Te és az én látásom ,vagy egy megrögzött fideszes látása között!? azoknál a 300m is hoszabb,mint a halandó magyarnak,mert nagyon megy a tapsikolás,hogy vettek nekik milliárdokér egy 300méternyi kikötöt az adrián és ebbü kifolyólag,magyarország már tengeri nagyhatalom...
Commenter
@csak úgy...: ahány szempont annyiféle. A fideszesek azt látják hogy minden jó, és örülnek Weber bukásának, Timmermans bukásának, a tengerpartnak, az orbán által épített stadionoknak. Szerintük a jövőt építjük az orbán ellenes hozzászólók szerint meg most hordáljuk el.
namihami
Ismét utat tört magának az echte keresztény, jobboldali kultúra. És ez még csak egy Lovaginakeresztnél tart? Viktor, sűrgősen még néhány állami plecsnit a mejjehusára.
Borsodi
Nem azt kell nézni ,mit mond ha nem hogy ki mondja.Ez egy hazug élősködő talpnyaló féreg,egyszer majd szájba veri valaki remélem.
www.youtube.com/watch?v=TjTI1OUxMX4
csak úgy....
@Commenter: látom,Neked sincs jó véleményed a fidesz hívökröl,mert ez lassan egy szekta,akik mindenkit hülyének néznek európában és mindenhol a világon,akik nem roggyantanak térdet viktornak! az utóbbi pár évben,sikerült a fidesznek elérni,hogy a magyarok, több mint 40% a,jobban fél a "migráncsoktól,mint az éhendögléstöl vagy az orvos,egészségügyi ellátottság hiányától...,gyakorlatilag a leges leg szegényebbek,szerencsétlenebbek.
ila51
ez a mosdatlan szájú mondhat bármit ...
Commenter
@csak úgy...: ez nem lassan ez már egy szekta. Kamupárt, orbán országos magánvállalkozása. A hívei olyan agymosottak, mint a Felházé, vagy a hit gyülekezetéé..
Borsodi
Remélem akiket most kurva anyázol még sok éven keresztül szarnak majd a sírodra te jellemtelen élősködő száj karatés.
www.youtube.com/watch?v=MAhYfHETKWc
Sámannus
Zsoltikám mától így becézem a farkamat is te véglény, a te helyed az anyád valagából a pottyantós budiban lett volna, most szebb lenne a világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.