A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Fidesz aggódik az önkormányzati választás miatt, ezért is akar közpénzből fizetett propagandahadsereget kialakítani az egyetemistáknak hirdetett ösztöndíj-programmal.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: sajtóhírek szerint a Fidelitas-elnök Ágh Péter által alapított Szövetség az Új Nemzedékért Alapítvány pályázatot írt ki

polgári értékeket valló egyetemistáknak, hogy havi 60 ezer forintos ösztöndíjért írjanak publikációkat, véleménycikkeket, és végezzenek közösségszervezést.

Közölte: a DK szerint egyértelmű, hogy a kormány nem

a jövő irodalmi klasszikusait és tárcaíróit akarja felkutatni az ösztöndíjprogrammal.

Gyurcsányék szerint propaganda-ösztöndíjat fizetne a kormány az egyetemistáknak

Olyan jól idomított, jól programozott, véleményformáló fiatalokat keresnek, akik a fizetett utánpótlás-képzés keretében képesek és hajlandóak elsajátítani a Fidesz-retorika elemeit, és aztán előbb-utóbb olyanokká válnak, mint Bayer Zsolt

– fogalmazott Gréczy Zsolt. Hozzátette: a Fidesz aggódik az önkormányzati választás miatt, mert látják, hogy sok helyen megszületett az ellenzéki együttműködés.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Attila

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Nessy: persze igazad van, s a másiknál el is mondtam a véleményemet, itt csak hozzátettem, hogy ezeknek az ócska műveletlen paraszt-bunkóknak van pofája polgári kultúráról pofázni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha "polgári értékeket valló egyetemistáknak" adnának még nem is lenne nagy gond, de ők az ő "értékeiket" visszaböfögő - a polgárival köszönő viszonyban sem lévő értékeket valló vakhitű birkákat keresnek, s tartok tőle találnak is! =))
Nessy
@RonaGyuri: Amíg lószar van, veréb is akad! mondták őseink!
RonaGyuri
@Nessy: persze igazad van, s a másiknál el is mondtam a véleményemet, itt csak hozzátettem, hogy ezeknek az ócska műveletlen paraszt-bunkóknak van pofája polgári kultúráról pofázni! =))
namihami
Havi 60 rongy Szabad Fidesz-félórákért?
Ez már a Kádár alatt se fért bele a szocialista ideológiába. Ez a Sztálin-Rákosi duó által bevezetett szisztéma.
RonaGyuri
jelöltek vannak! most folyik az idei TdF első szakasza Brüsszel környékén, a derék fityesz-matyarok elhíresztelték, hogy a mocskok levették a magyar zászlóz a célnál!!!
kiderült, hogy mindenkitől levetettek mindent, ami takarta a reklámokat! =))
evacica
Orbán már megint fosztogatja a közpénzt! Ennek az embernek minden ráfér a képére! Szerintem ez közönséges lopás az adófizetők pénzéből! Meddig tűri ezt a bandát ez az idióta magyar nép?!
Lepényleső
...ám nem a rászorulóknak,csak a se..nyalóknak,- ami a lényege minden "támogatásuknak"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.