A Demokratikus Koalíció is csatlakozott az ellenzéki pártok és civilek alkotta szegedi összefogáshoz – tájékoztatta az Összefogás Szegedért Egyesület szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint így már hétre – az MSZP, a DK, a Momentum, a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik, valamint az Összefogás Szegedért Egyesület – bővült a Botka Lászlót és programját támogató szervezetek száma.

A DK mégis csatlakozik a szegedi összefogáshoz

Az összefogás a Demokratikus Koalíció érkezésével a teljes ellenzéki palettát lefedi, ami tovább növeli a szövetség sikeres szereplésének az esélyét az őszi önkormányzati választáson.

Az összefogásban részt vevő civilek és politikai szervezetek közös célja, hogy Szeged a jövőben is szabad, független város lehessen, amely békében tud fejlődni. Ezért minden körzetben egyetlen jelöltet állítanak, és együtt támogatják Botka László újrázását – áll a közleményben.

(MTI)

(Fotó: Botka László/Facebook)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a ferkó ,kb. ugyan annyira hibbant mint a viktor...
@namihami: kételkedek !
lampa laz
Ha itt mégis szarakodik a DK, akkor elmehetnek ezek is a vérzivataros ***csába. Nem is értem, -ha csak nem bosszúból- ezt a hezitálást...
jesz
lehet fogadni, hogy októberig hányszor változtatják a véleményüket..
surdilloFUJT
@csak úgy...: Nálad nagyobb hibbant nem kell,ha beléd is annyiszor rugtak volna mint a Botkafélék Gyurcsányba,más lenne a véleményed!!!
surdilloFUJT
@lampa laz: csak úgy-nak megirtam a véleményem,gondolkozz el!!!
csak úgy....
@lampa laz: @surdilloFUJT: a politika nem barátságokra épül,hanem érdekekre és remélhetöleg a választó pógárok érdekeire . :)
terlasz
@csak úgy...: A középszer számára hibbant, mert nem tudnak mellette labdába rúgni.
kereső
Szóval ezt az egészet a "cikkirók" kavarták még bűzösebbre, mint amilyen esetlegesen volt. Elolvastam majdmondent a témában, kezdve azzal, hogy a " a dk nem támogatja Botkát"-holott erről, mint kiderült szó sem volt. Arról volt szó, hogy a megajánlott négy képviselői körzeten túl a dk kért még egyet. Ezen ment a harakiri, meg a tárgyalás. Mindegy is, a lényeg, hogy megegyeztek- Gyurcsány és Botka.Ajánlom mindenkinek, hogy több felől próbáljon meg tájékozódni, mert az ellenzékinek mondott/független?? sajtó is hajt a botrányokra, a csúsztatásokra,hátha igy jobban eladható a "termék".
Tényleg, van még objektiv, egyéni ellenszenvektől mentes független ujságirás Magyarországon?
Csizmás Kond
...fellángolt a régi " barátság" ...:)
Eriksson
@kereső: Na igen. S ha nem kap a DK még egy helyet, akkor az egész szegedi brancs őtőlük mehet a levesbe.
Őrült és egyben izgalmas játszmába kezdett a DK. Zsarolás, zsarolás után. Így működik a gyurcsányi demokrácia.
Vabank.
kereső
@Eriksson: Te má' csak tudod. Nem tudjuk, hogy mi lett volna ha..., minthogy azt sem,, hogy én troli lennék-e, ha az apukám villamosvezeték.Még azt sem tudni, hogy mi is történt valójában- irnak olyanokat is, hogy a szegedi 20 körzetből 15-öt akar /akart magának az mszp-és itt akadt ki a tű.Majd húsz év mulva ezt is megtudjuk.Vagy nem. Különösebben nem is érdekel- és inkább csak a mai ujságirás rákfenéjére próbáltam rávilágitani.
Eriksson
@kereső: Minden elképzelhető a DK-ról, még az ellenkezője is. Néhányszor bizonyította már, legutóbb a számukra sikeres EU-s képviselő választás után.

Különösebben engem se érdekel, csak a DK álnokságára akartam rávilágítani.
CsipkeRózsa
Ha valóban kihátrált volna a DK Botka mögül, azon sem csodálkoznék. Botka évekkel ezelőtt egy közös fényképről lesatírozta Gyurcsányt, tehát nem igaz, hogy Gyurcsány álnok vagy bosszúálló.
evacica
@namihami: Nem az eszük jött meg,ha nem felülemelkedtek a sérelmeiken! Botka nem volt korrekt Gyurcsánnyal, még a képét is kisatíroztatta anno a kiadott albumba és rendesen ekézte!
evacica
@Eriksson: @Eriksson: Na Neked is Gyurcsány fóbiád van! Te is beveszel mindent az Orbáni propagandából, fél Gyurcsánytól a "nagy" vezér ennyi!
verőce21
Aztán majd együttesen lepattannak a "függetlenségről", mint az egyszeri szocialista a lengőajtóról! :)
Eriksson
@evacica: Miért Gyurcsányfóbia az, ha felemlítem a DK-t?
Nézz bele ebbe a hírcsokorba, szerinted minden lap egytől egyig az orbáni propagandát nyomja?
www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&q=Kih%C3%A1tr%C3%A1lt+botka+m%C3%B6g%C3%BCl+a+dk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.