Kendernay Jánost választotta meg társelnökének az LMP a szombati, rendkívüli tisztújító kongresszusán – az új vezető és az elnökség további tagjai sajtótájékoztató keretében mutatkoztak be.

Kendernay János az LMP új férfi társelnöke

Női társelnököt nem tudott választani a kongresszus, mivel nem érkezett érvényes jelölés, így a poszt betöltőjéről hatvan napon belül kell határoznia a pártnak.

Kendernay János tavaly óta az LMP elnökségi tagja, nemzetközi kapcsolatokkal, diplomáciával és európai ügyekkel foglalkozik. A férfi társelnöki pozícióért versenyre kelt Ferenczi István kispesti önkormányzati képviselő is.

Az országos elnökség titkári posztját ezután is Kanász-Nagy Máté tölti be.

(MTI)

(Fotó: Kendernay János/Facebook)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Remélhetőleg elég ütésálló, mint új hús a karakterbuzerálók szamára!
marswalker
Ezt meg holt találták?
Az LMP-nek annyi! !!!
RonaGyuri
Az ilyesmi már lassan hungaricum

Kendernay Jánost választotta meg társelnökének az LMP a szombati, rendkívüli tisztújító kongresszusán

Igazából azt kell mondjam, hogy van a dologban – túl a matyaros bájon (hogy milyen bájon? Természetesen agy-bájon) – egy jellegzetes LMP-s vonás is. A vonzódás az abszurdhoz. Mármint a fővonal iránya kapcsán. Kis túlzással mondhatnánk, hogy róluk írta a költő:
„szunnyadozik a szakadás,
máma már nem hasad tovább”!
Ami igazából annak köszönhető, hogy bárki megpróbálja valódi ellenzékinek vélni a pártot az azonnal szedheti a sátorfáját. Túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy ellenzékiség nélküli ellenzékiek.
Ami pedig a matyaros báj-t illeti – nagyon hasonló – hisz arról van szó, hogy sikerült megvalósítaniuk a társelnök nélküli társelnökséget!
Ami már tényleg csak lépére van az igazi matyaros virtustól: a Köztársaság nélküli Köztársasági Elnök intézményétől! =))
dodóka
Az egész bagázs mehet a lecsóba... Ezzel a faszival meg pláne... Ez épp olyan, mint az MSZP vezetése a Tóth Bercivel. Jellegtelen gagyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.