Az élelmiszeripar a lakosság jólétét szolgálja - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szesziparban érdekelt miskolci Hagyó Kft. új üzemcsarnokának és termelő-berendezéseinek átadásán szombaton. A szaktárca vezetője hangsúlyozta: a kormány az élelmiszergazdaságot kiemelt ágazatként kezeli. A szektor korszerűsítésének alapvető célja az "értéklánc szemléletű keret megteremtése a teljes ellátási láncban" - tette hozzá. Palkovics László emlékeztetett arra, hogy a magyar GDP-növekedés az első negyedévben a legmagasabb volt az unióban, a kormány arra törekszik, hogy az uniós átlagot legalább két százalékkal meghaladó ütemet hosszabb távon is fenntartsa. A magyar kis- és középvállalkozások megerősítése pedig elengedhetetlenül szükséges a gazdaság fenntartható fejlődéséhez és "válságtűrő képességének fokozásához" - húzta alá.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
"Az élelmiszeripar a lakosság jólétét szolgálja - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szesziparban érdekelt miskolci Hagyó Kft. új üzemcsarnokának és termelő-berendezéseinek átadásán"

Ez igen! Így kell megtudnom, hogy a nagyapám az italozással a jólétét szolgálta!
kereső
És akkor palkovics lászló- az MTA szétverője , innovációs miniszter felavatott egy szeszgyárat, mint a magyar élelmiszeripar egyik zászlóshajóját. Vivát! A pokol tüzén égjél el,mindazért amit a magyar tudomány ellen elkövettél.
Eriksson
Nekem ez tetszik: "válságtűrő képességének fokozásához"
tudode
Még jó, hogy valaki megértette azt, hogy mit hadart el arról, az élelmiszeriparról, amelyből több százezer fogyasztónak nem futja abból az átlagbérből, amelyhez hozzácsapatják pl. azokat a béreket is (nem kell újjal mutogatni), amelyek mögött nincs teljesítmény, csak POFAKARATE, oszt' amíg eljut a bégekre farhátra még telik, a kötelezettség teljesítése után!
Sámannus
Ahol csak választáskor futja száraztésztára nem kéne vele még dicsekedni is.
papa.49
Palkovics amennyiben a piCsányi elvtárs, és gázbúvár családja számít nálad MAGYAR CSALÁDNAK akkor IGAZAD VAN, ők köszönik JÓL ÉLNEK, mi meg éppen megtudjuk fizetni az élelmiszerek árát !!!
TE idióta hülye barom amikor 1 kilogramm zöldség 2500 forintba kerül, a többi is hasonló árban van !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.