. A magyarországi ellenzék "Gyurcsányék vezetésével" máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk és a magyar emberek akarata ellen az Európai Parlamentben - mondta Deutsch Tamás balatonfüredi sajtótájékoztatóján. A politikus úgy fogalmazott: "a bevándorláspárti ellenzék" - a Demokratikus Koalíció, a Momentum és a szocialisták - EP-képviselői már az európai parlament alakuló ülésén megpróbálták "megfúrni" azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák. Deutsch Tamás információi szerint a Demokratikus Koalíció vezetésével a magyarországi ellenzék tovább folytatja az áskálódást. Minden követ megmozgatnak annak megakadályozása érdekében, hogy az EP szakbizottságainak jövő heti brüsszeli alakuló ülésén a Fidesz-KDNP képviselőit alelnökké válasszák a frakciók közti megállapodás szerint, az Európai Néppárt (EPP) jelölésének megfelelően - emelte ki.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Szerintem a tompika jelenléténél nagyobb sértés nem érheti a 'Magyar Népet'!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@bence: Ha tudni akarod mit művel a fidesz, csak azt figyeld mit köpköd másra és szorozd meg ezerrel.
Eladott Ország
Kérdéseket vet fel az, hogy egy, a saját pártcsaládja által is kivetett párt milyen jogon pályázik fontos EP helyekre? Még ha ez törvényileg talán el is fogadható, etikailag biztosan nem, bár azt már régóta tudjuk, hogy ezt a fogalmat a Fidesz környékén már régóta nem ismerik. Ha lenne esze az EP-nek, az ellenzék kérése nélkül is megakadályozta volna egy, a saját pártcsaládjában felfüggesztett politikai formáció bizottsági helyekért való indulását. A fidesznek nincs helye ezen bizottságok egyikének élén sem, pláne Deutsch Tamásnak az uniós korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság egyik alelnöki székében.Ettől már csak az lenne szebb, ha Tompikára bíznák a drog elleni küzdelmet.
kokopelli
@Eladott Ország: ...én is pályáztam volna a Nobel-díjra,de tudtam,hogy azt ki kell érdemelni!
Hogy juthat el egy ilyen gusztustalan "szellemi mikroorganizmus" Brüsszelbe, a turizmust kivéve?
..de ha nicsen poszt mint "Drog-Biztos"holott ő "biztos Drog szakértő"!! Hibapont nála!
kereső
Az EP baloldali-demokrata frakciója ma reggel tartott ülésén a Demokratikus Koalíció EP-képviselőinek javaslatára úgy döntött, hogy nem szavazza meg a Fidesz által jelölt politikusokat a Parlament szakbizottságainak vezető tisztségeire”- közölte Molnár Csaba, a DK EP-képviselője.
bencemacska
@Eladott Ország: ma. 11:44
Tompika nem is pályázhatott volna ilyen helyre sima tagként sem, nemhogy alelnökként., amíg nem számolt el a beléptető kapukkal.!
bence
@Aki Én: Ez így van ! Mindig is a saját mocskukkal vádolják a másikat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.