A magyarországi ellenzék "Gyurcsányék vezetésével" máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk és a magyar emberek akarata ellen az Európai Parlamentben – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője vasárnapi balatonfüredi sajtótájékoztatóján.

A politikus úgy fogalmazott: "a bevándorláspárti ellenzék" – a Demokratikus Koalíció, a Momentum és a szocialisták – EP-képviselői már az európai parlament alakuló ülésén megpróbálták "megfúrni" azt, hogy a fideszes Járóka Líviát az EP alelnökévé válasszák. Azonban hozzátette: a Fidesz-KDNP képviselőinek határozott fellépése miatt ez a kísérlet teljes kudarcot vallott.

Deutsch Tamás információi szerint a Demokratikus Koalíció vezetésével a magyarországi ellenzék tovább folytatja az áskálódást. Minden követ megmozgatnak annak megakadályozása érdekében, hogy az EP szakbizottságainak jövő heti brüsszeli alakuló ülésén a Fidesz-KDNP képviselőit alelnökké válasszák a frakciók közti megállapodás szerint, az Európai Néppárt (EPP) jelölésének megfelelően – emelte ki.

Ezzel az "egyébként a tisztességes politika legelemibb szabályait is figyelmen kívül hagyó mesterkedéssel" az ellenzék nem csak az EP szabályaival és a hosszú évtizedek óta töretlenül érvényesülő szokásjoggal, valamint a frakciók közti megállapodással megy szembe, hanem a magyar polgároknak az EP-választásokon kifejezett akaratával is – mondta.

Példátlannak nevezte az ellenzék viselkedését, és azt mondta: sem az európai, sem a magyar politikában nem demokratikus, ha az emberek által megválasztott képviselők ellen áskálódnak más képviselők.

Kiemelte: már az EP első munkahetén durván szembemennek a magyarországi ellenzéki pártok képviselői a magyar választások eredményével. Nem tisztelik, sőt egyenesen semmibe veszik a magyar választók akaratnyilvánítását, ami a legalapvetőbb demokratikus értékekkel is ellentétes. Deutsch Tamás hozzátette "semmi kétség nem lehet afelől", hogy általában minden téren, a magyarországi ellenzéki EP-képviselők készek szembemenni a magyar emberek akaratával és támogatni fognak minden, "a legőrültebb, a legszélsőségesebb bevándorláspárti elképzelést" az európai parlamentben.

A frakciók megállapodása szerint az EPP azért jelölt a néppártnak járó helyek közül öt szakbizottság alelnökének fideszes képviselőket, mert a magyar emberek döntésének köszönhetően a májusi európai parlamenti választáson a párt rekordgyőzelmet aratott, és a harmadik legnagyobb néppárti delegációt a Fidesz-KDNP képviselői alkotják – mondta.

Deutsch Tamás szerint a magyar választáson a polgárok által kinyilvánított akaratnak, és a párt az európai parlamenti súlyának megfelelő képviselethez akkor juthat a Fidesz-KDNP, ha ezeket a tisztségeket be tudják tölteni. Hozzátette: ezek a tisztségek lehetőséget nyújtanak arra, hogy "még jobban, még határozottabban, még következetesebben" érvényesítsék a magyar nemzeti érdekeket.

A Fidesz-KDNP képviselői közül a külügyi bizottság (AFCO) alelnökének Trócsányi Lászlót, a biztonsági és védelempolitikai bizottság (SEDE) alelnökének Gál Kingát, a kulturális és oktatási bizottság (CULT) alelnökének Bocskor Andreát, az állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottság (LIBE) alelnökének Hidvéghi Balázst, a költségvetés-ellenőrzési bizottság (CONT) alelnökének pedig Deutsch Tamást jelölik.

Deutsch Tamás kérdésre válaszolva arról is beszélt: Dobrev Klárát (DK) az Európai Néppárt képviselőinek szavazata nélkül nem választották volna meg az EP alelnökévé.

Deutsch Tamás érdekesnek nevezte azt az ellenzéki viselkedést, hogy amikor előnyük származik belőle, akkor lelkesen betartják a megállapodást, amikor pedig nem hozzájuk tartozó képviselőket kell megválasztani, akkor ellenzik. Hozzátette: 2010-et követően is, amikor a szocialista Ujhelyi István a magyar Országgyűlés alelnöke lett, a kormánypárti képviselők a frakciók közti megállapodásnak köszönhetően megszavazták.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fürtös egy gond van FEL VAGYTOK FÜGGESZTVE !!!
A baj az hogy a lábatok még éri a földet !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A legdemokratikusabb száraztésztát habzsold amikor ilyen nagy a pofád, ha szerinted azt akarják a magyarok.
papa.49
Fürtös egy gond van FEL VAGYTOK FÜGGESZTVE !!!
A baj az hogy a lábatok még éri a földet !!!
Commenter
@papa.49: Én ezt örökre bezárnám egy általa vett beléptetőkapuba. Ennyi.
papa.49
@Commenter: Azokba nehéz lenne mivel már tudomásom szerint MEG SINCSENEK eladták hulladék árban !!!
De azért találnánk ,,JÓ HELYET A FÜRTÖSNEK NÉMI PÁR SZÁZ ÉVES ÜDÜLÉSRE,, !!!
balos
Az agyrágó bogár már nem talált semmi ehetőt a tompika fejében!
papa.49
@balos: Nem is volt ott semmi a nagy ürességen kívül )))))))))))))
Commenter
@papa.49: Csernobil...ha már idehozták nekünk Paks 2-őt, ami ugye "totál biztonságos" ez úgy igaz mint ahogy a csutitetű zavarta ki az oroszokat. A nagy zöld a KE miért is nem szólt semmit Paks 2 ellen?
papa.49
@Commenter: Ugye most sorolhatnám a ,,leejtett reaktor edényt,, amit beépíteni akarnak, amit a finnek NEM VETTEK ÁT pont ezért !!!
Vagy a teljesen kiképzetlen építő csapatokat a lölő szervezésében, vagy az engedélyek kb. 70 % hiányát !!!
A csornai gyerek, meg csak azt mondhatja a mit a csutitetű MEGENGED NEKI !!!
kereső
Jól szórakozol propi? A "másik" nem volt jó? No nem baj- tudok másolni, úgyhogy jön ide is!
Gyurcsányék vezetésével" máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk és a magyar emberek akarata ellen az Európai Parlamentben" - mondta Deutsch Tamás : nem a saját hazájuk ellen, nem a magyar emberek akarata ellen Tompika, csakis és kizárólag a fidess ellen.Jó lenne megjegyezni, hogy nem ti vagytok a haza, nem ti vagytok a magyar emberek. Akik oda küldték az ellenzéket gyurcsány "vezetésével" azok is magyar emberek- és azok a magyar emberek meg azt mondják, hogy arculcsapás és szembeköpés a ti jelölésetek bármilyen tisztségre. Ennyi Tompika.
Macskaszem
Az a példátlan csezd meg, hogy felfüggesztett létetekre pozíciókra ácsingóztok, az meg kifejezetten felháborító, hogy minden aljasságotok ellenére meg is kapjátok. Az unió kígyót melenget a keblén az unió pénzből.
dr. prédikátor
Kijafaszom tompika!!! Úgy látom megint találtál valami ütős szert!!! de már mondtam neked hogy ne igyál rá kannást mert már te4ljesen hülye vagy!!!
nemfideszes
Tompika! A beléptető kapuk árát visszacsengetted már az államkasszába, vagy mindet elb@sztad anyagra, meg gyerektartásra?!
Amúgy meg elmehettek ti a 3.14csába
www.politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=1070
tudode
Figyú!
.
Amennyiben Magyarországon hasonlóan működnének a demokratikus intézmények, azaz a RENDES GAZDÁLKODÁS, az ALAPJOGOK KÖRÉT MEGHALADÓ intézkedések meghozatalához legalább 4/5-ös akarat lehetne, és nem a csalással kibrusztolt NER 2/3-al, akkor most nem kukorékolhatna az ÁRNYÉKBAN:
.
Nézzük csak, a KORRUPCIÓ PÁRTI, alias Fidesz elnök ellenzékben mire vetemedett, már ami az ellenzék "véleményszabadságát" illeti:
.
---- Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006.

www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A&t=293s
.
Oszt'" bebizonyosodott, hogy szarkabőrbe bújt kígyóból nem lett KORRUPCIÓ PÁRTI szalonna, csak a porhüvelyén.
laja70
Ez a hajléktalan kinézetű drogos ismét sokat szippantott valamilyen szerből!!!
Eriksson
@kereső: Egyszerű eldönteni, hogy milyen gondolkodású emberek vannak többségben. 21-ből 13 mandátum a Fideszé. Ez szabad szemmel is látható szignifikáns különbség.
Véleményem szerint itthon kell választásokon jól szerepelni, hihető programot kínálni, politikai nézeteltéréseket intézni, s nem egy európai színtéren gáncsoskodni, arcoskodni.
Szerintem a magyar ellenzék hozzáállásának sem a demokráciához, sem a fair play-hez sincs köze.
Gauntlet
@papa.49: így is példátlan hogy egyáltalán tisztséget kaptak (!!!) Megcsufolása az európai értékrendnek!!
ágimami
Már megint tépi a száját teljesen feleslegesen, inkább a kinézetével törődne!! Nem is értem, hogy lehet ilyen külsővel bárhol, az EU képviselőjeként megjelenni??? Tényleg olyan mint egy hajléktalan!!
Egy magasabb beosztásban lévő embernél (de azoknál is akik ügyféllel foglalkoznak)még nyáron is kötelezően előírják az öltöny és nyakkendő viselését, függetlenül mekkora hőség van!!
Gauntlet
@Eriksson: a kormánynak sincs! Politikai program nem kell a népnek. A Fidesznek se volt soha. Ha programon múlna rég kiesnek a parlamentből! A gáncsoskodás: ki is mondta (ellenzékben!!) hogy az országnak ne adjanak pénzt a szocilibsi bűnök miatt?!?
Eriksson
@Gauntlet: Hát igen. Van is igazad, meg nincs is. Szerintem van politikai program, ami nem tetszik az ellenzéknek, van gazdasági program, aminek hatékonyságát kétségbe vonják és van családprogram is, melyet vitatnak a balos oldalon. Én nem vagyok kifejezetten Fidesz párti, de a tény az tény, el kell ismerni. Azért, hogy mindent tagadva van, attól még létezik.
Ha az utolsó mondatodra reagáljak, emlékszem arra a beszédre. Nem nagyon tetszett, sőt! Fel voltam háborodva, hogy miket nem beszél ez a fickó.
tulipan
Példátlan PIMASZSÁG, hogy ez a kábítószeres, elhanyagolt kűlsejű szőrmók Deutsch, egyáltalán meg meg SZÓLALNI!!!
Borsodi
@ágimami: Nálunk Ózdon az ilyen emberek kéregetnek,ez meg minket képvisel rosszabbul néz ki mint egy hajléktalan .Ráadásul össze vissza hazudozik,nagyon helyes minden követ meg kell mozgatni,hogy megszabaduljunk a fideszes képviselőktől.Választási eredmény is hazugságon alapszik.A Magyar polgárok érdekében reméljük nincs esélyetek az érdekeinket védeni.

Legfontosabb tapasztalat az,hogy nikotinos kezd lenni a gatyád Tomika.
tulipan
@Pegero: Há' mé, te hazug narancsos seggnyaló ! Ez a cigány Járóka Livia, ugyan mennyivel jobb a bolgár származású Dobrev Kláránál? Te ótvaros, tetű, patkány, briganti, aljas magyargyűlölő rohadék féreg ribanc fehérjehalmaz???
nemfideszes
@Eriksson: " itthon kell választásokon jól szerepelni, hihető programot kínálni"

Ehhez először is tisztességes választásokra lenne szükség, na meg olyan gondolkodású emberekre, akiknek a "folytatjuk" kevés lenne hihető programnak.

" s nem egy európai színtéren gáncsoskodni, arcoskodni. "
... látom a szenilitásod már nem e régi, ezért emlékeztetőül:

www.politicalcapital.hu/konyvtar.php?article_read=1&article_id=1070
hvg.hu/itthon/20190703_Orban_Trump_segitseget_kerte_a_civilek_ellen_de_hiaba
nemfideszes
@Pegero: Esetleg a III/III ügynök lányáról, a lopott közpénzen földeket felvásárló Anikó asszonyról valamit?
Vagy férjuráról, az országot oroszoknak, a magyar munkavállalókat a multiknak, a devizahiteleseket a bankoknak, letelepedési kötvényt bűnözőknek kiáruló csutiról?! Tudod aki az ország becsületét is eladta "apró" pénzért a muszlim gyilkos szabadon engedésével, vagy az elítélt bűnöző Gruevszki kimenekítésével és befogadásával...
Eriksson
@nemfideszes: Erről van szó. Nem tanultak az egészből semmit a balosok. Ma már nem lehet hazugságokra épített lózungokkal becsapni a többséget. Egyébként a "folytatjuk" is egy program. Ha Gy. ezzel kampányolt volna, a Fidesz még több szavazatot kap.
kereső
@Eriksson: Már megbocsáss, de én az ellenzékkel értek egyet, mert tolvajoknak, hazug bűnözőknek semmi keresnivalója az EP semmiféle tisztségében.És ,igeni erkölcsi kötelességük elmondani a véleményünket-és küzdeni az ellen, hogy a fidess bármely tagja pozicióba kerüljön. Azért nem kis cinizmus tőled a demokrácia hiányát a szemére vetni az ellenzéki képviselőknek az itthoni történések után.Amikor is két szaros gumicsizmás lábukkal tapossák a parlamenti demokráciát- megtagadva az ellenzéki képviselők jogait,csak diszletre kárhoztatva őket. Mert a 2/3 az csak csalás- az általuk megalkotott és létrehozott választási törvény eredménye - ha a szavazatok számát nézem, az majdnem azonos. És már megbocsáss , de az EP választáson résztvevők 48%-a szavazott az ellenzékre, és mert ismét szignifikánsan és jól láthatóan a 13 több mint 8 , akkor a 48%-nyi szavazó vackolja be magát az odujába, fogja be a száját és tűrjön el mindent szó nélkül.
Amiket meg felsoroltál intézkedéseket- nem figyelsz, mert szakértők sokasága mondta el a buktatókat. Szelektiven hallasz -és látsz. És még te mondod magadról, hogy nem vagy fideszes. Kacag a májam.
Borsodi
@tulipan: Teljesen igazad van,Dobrev Klárát egy napon se lehet említeni egy fideszes roma képviselővel aki sokat tett a romákért,gondolok Farkas Flórira.
www.youtube.com/watch?v=s6q9t4ihGxk
tudode
Na jó!
.
Az áskálódás és a karaktergyílkolás, amely lassan ölő méreg, akkor különbség van min a HIM alája, föléje!
.
A karaktergyílkolás áldozatai, csak úgy, ahogy művelik a KORRUPCIÓ PÁRTIAK, alias Fidesz, Befőtt, Fityisz, stb
.
Íme. nem kímélve még a saját szesztestvérKÁJUKAT sem:
.
----- Miattuk retteg Simicska? Rejtélyes halálesetek, hihetetlen magyarázatok
.
atlatszo.hu/2015/02/13/miattuk-retteg-simicska-rejtelyes-halalesetek-hihetetlen-magyarazatok/
.
Rettemetes! Nincs vége! Nem tudni, hogy a GÁNTKŐ még hol áll meg!
kereső
@Pegero: na majd ha nem az embert támadod, hanem a politikát, amit képvisel, akkor talán lehet veled beszélni. De, Ti jellemzően, mert más nincs a tarsolyotokban, az embert támadjátok nemtelenül-és hazug módon. Linket nem kérek.
Eriksson
@kereső: A demokrácia lényege a többségi akarat követése. Én spec. békepárti vagyok. Nem hőbörögtem Gy. idejében sem.
Párszor elmondtam már itt, hogy utoljára 2006-ban szavaztam utoljára, akkor Gyurcsányra. Azt hittem, hogy jót teszek. De ő átvert mindenkit. Csalt, lopott, hazudott.
Most miért kérném számon azok bűneit, akikre nem szavaztam?
nemfideszes
@Eriksson: Fordítva ülsz a lovon öreg!
Magyarországot elítélő nyilatkozatot a csuti fogadtatott el Lisszabonban 2002-ben, aztán 4 éven át ott hisztizett Brüsszelben, hogy fagyasszák be Magyarországnak fizetett EU-s pénzeket. Mégis rájuk szavazott a sok birka!
A 2010 előtti fideszes ígéretekről már nem is beszélve, pl. a 14. havi nyugdíjról, az uram-bátyám korszak végéről, a MANYUP pénztárak meghagyásáról, az olcsóbb államapparátusról, a puritán kormányzásról...csak, hogy párat említsek a sok be nem tartott ígéretből.
Ha Gyurcsány lopta volna el a MANYUP vagyont a fideszes csürhe nem csak Budapestet de az egész országot szétverte volna, de a csuti esetében még a "folytatjuk" -al is beérték... jellemtelen és gerinctelen banda!
Eriksson
@nemfideszes: 2010-ben az ország nem a Fideszre szavazott elsősorban, hanem a fennálló állapotok ellen. 2014-ben, és 2018-ban viszont már a Fidesz mellett. Ezt add össze. Vagy vond ki. Vagy magyarázz bele amit akarsz.
kokopelli
@kereső: milyen szemét dolog,hogy az "ellenzék" ellenkezik! (;-)) Hogy is jönnek hozzá,amikor
a FIDESZ a kormányon van! Mivel az Orbánék még térdig benne vannak a lopásban,még nem
szabad kritizálni! Nehogy már számon kérd a rablásaikat! Várd meg amig megbuknak,de kalkuláld
be azt is,hogy akkor már eltünt a zsozsó,és még a nyoma is! Türelem! (;-))
kereső
@Eriksson: a demokrácia lényege, hogy a többség nem él vissza a hatalmával, hanem a "kissebbség" véleményét is figyelembe véve politizál. Azért büdös neked és sokaknak gyurcsány, mert nem viselkedett diktátor módjára mint orbán. Szemére vetik, hogy 2006-ban nem lépett fel orbánék ellen. Hogyan tehette volna, ha demokrata? Megvoltak azok a szervek,amelyeknek hivatalból kellett volna intézkedni. Eh, nem is ragozom tovább- sok még a tanulni való az országnak.
nemfideszes
@Eriksson: "Most miért kérném számon azok bűneit, akikre nem szavaztam?"

Mert ez nem a te szavazatodról, hanem az országod és honfitársaid jelenéről és jövőjéről szól. Arról nem is beszélve, hogy a bűn az bűn, a szavazatodtól függetlenül...
Ez a "nem szavaztam" rájuk kb. ugyan olyan gyáva, felelősség alól kibúvó szöveg, mint hogy "csak parancsot teljesítettem".

"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."
kereső
@Pegero: nem szitott gyűlöletet, ne vetids ki fidess politikáját DK-ra, mert nem igaz. Minden mozdulatából, és a szeméből is csak a kedvesség sugárzik- az, gogy nem kedveskedik a fideszeseknek érthető, azok után amit 2006 óta el kellett szenvednie.És most is "gyurcsányné"- a lekicsinylő , megalázónak szánt megszólitás- annak az embernek, aki kétdiplomás, doktorátusa van és négy nyelven beszél- "gyurcsányné" a fakanál mellől. Kicsit sem bántó,ugye? Mondjuk én a helyében a szemét kapartam volna ki a fidesz szóvivőjének az Ő helyében. És én nem hallottam tőle egyetlen rossz szót sem az országra, nem hogy támadta volna. A fidesz/orbán nem az ország. Ők lennének az ország szolgái-ha szorosan veszem a prime minister titulust, nem uralkodást jelent.
nevemnick
@Eriksson: mióta többség a lassan már csak másfél millió magyarországi szavazóval rendelkező fidesz? A választási törvény átírásával ,,nyertetek" az utóbbi két választáson. Az Eu-s választáson is a ,,külhoni lehúzós matyarok" szabálytalan szavazataival lett 13 képviselőtök, mert ha ők nincsenek, akkor már rég az LMP szintjén lennének. Csak altatjátok magatokat, amiből olyan sz@r lesz az ébredés mint a mostani Brüsszelben.

:D
kereső
@kokopelli: most mond. Nekünk kuss van, mert 2018-ban közel azonos szavazat mellett orbán összehozta a harmadik kétharmadot. Na azt se saját kútfőből- ezt a szisztémát a nagy baráték .berlusconi- dolgozta ki, ez a leválthatatlanság szisztémája.Még akkor is igy van, ha egy-egy ellen áll fel a két csapat. 1+ szavazat már ismét kétharmadot ad. Szóval legyünk csendben, amikor lassan a fejünk alól a párnát is ellopják. Nem vagyok én zombi, hogy ezt tegyem.
Eriksson
@kereső: Ha hiszed, ha nem, sose voltam a Fidesz haszonélvezője. A szociké se.
Hogy Gyurcsány 2006-ban nem lépett fel Orbánék ellen?
Te nem éltél még akkor, vagy olyan szelektív az emlékezeted?
Most mitől kell tartanod? A lovasrendőröktől? A tankoktól? A gumilövedékektől?
nemfideszes
@Eriksson: Na igen minek után egyoldalúan átírták a választási törvényt, átrajzolták a választókerületeket, propaganda TV-t csináltak a mindenki adójából finanszírozott közmédiából, az egész országban kisajátították a plakátfelületeket, pénzért megvették az egyházat, és a határon túliak szavazatát, pár kiló tűzifáért, krumpliért a vidékiekét... 2014-ben és 2018-ban is többen szavaztak a fidesz ellen mint mellette, mégis nekik van 2/3-uk a parlamentben, hála a fideszes választási törvénynek.
Arról nem is beszélve, hogy a "fennálló állapotok" a fidesz alatt csak romlottak, csak a sok agyhalottnak, a csapból is folyó hazug propagandának, na és persze a megfélemlítésnek (lsd. pl. közmunkások) köszönhetően a fidesz újra és újra nyerni tud. De én azért erre nem lennék büszke a helyetekben...
Eriksson
@nevemnick: Objektíve nézve az ellenzéknek van másfél millió szavazója?
Egyébként úgy veszekszel velem mintha én, vagy itten még egy pár megtámadott tehetnénk róla, hogy a helyzet így alakult.
Eriksson
@nemfideszes: Objektíve nézve az ellenzéknek van másfél millió szavazója. Ennyi embert nem lehet megvenni, szerintem. Sem pénzzel, sem hazug ideológiával.
Egyébként úgy veszekszel velem mintha én, vagy itten még egy pár megtámadott tehetnénk róla, hogy a helyzet így alakult.
nemfideszes
@Pegero: Habony troll, amióta Trumplee bedobta a köztudatba ezt a "fake news" dumát a csuti paraszttal az élen minden fidióta ezt harsogja, de ettől az igazság még igazság marad. Amúgy 2010-ig a fidesz még büszkén adott híradást ezekről az "eredményekről" a honlapján... na persze az még akkor volt amikor pl. a Paksi szerződés titkosítása a magyar emberek elleni puccsnak számított, nem úgy mint most...
nevemnick
@Eriksson: azt látom, hogy szereted megmásítani a valóságot... amúgy meg szoktam veszekedni, kivéve néhány agyhalottal, de azt is személyesen. Még szerencse, hogy ebben a 11 ezer lakosú városban talán ha 50-60 maradt belőle, azóta tűntek el, amióta a volt narancsos polgármester négy éve eljárás alatt áll... :)
Eriksson
@nevemnick: Örülök, hogy józanul, személyeskedés nélkül meg tudjuk beszélni az eseményeket.
Milyen valóságot másítottam meg?
nemfideszes
@Eriksson: Határon túliak szavazata:
www.youtube.com/watch?v=qKnioQ5n-F0
Választókerületek átszabása lsd. piros kék ábra:
freethoughtblogs.com/atrivialknot/2016/10/23/gerrymandering-in-the-us/
iskolázatlan szavazó:
www.youtube.com/watch?v=CPcF5dDywQI
... és ennyi elég is a győzelemhez
nemfideszes
@Eriksson: Nem veszekszem veled, és távol álljon tőlem, hogy felelősségre vonjalak a jelenlegi állapotokért, pusztán csak próbálom felfedeztetni veled az objektív gondolkodás előnyeit. Na jó éjszakát!
Eriksson
@nemfideszes: :)))
Lett ötmillió új állampolgár?
Mi ez? Vetésforgó?
Tetszett a részeg cigány asszony: Kaptak a nyugdíjasok is, meg a fogyatékosok is. És közben oldalra sandítgat. :))) Ő vajon melyik?
Eszembe jutott egy választópolgár régi szövege: Legyen tánc és zárcsökkentés. :)))
Így megy ez...
Eriksson
@nemfideszes: Köszönöm megértésed, kívánok én is jó éjszakát neked.
papa.49
@Gauntlet: Ezt azért nem értem ha valaki fel van függesztve nyilván nem gyakorolhatja a jogait, ha nem gyakorolhatja akkor nem szavazhat, és NEM VÁLASZTHATÓ !!! Ebben az esetben ez a felfüggesztés pont annyit ér mint a fütyisz SEMMIT !!!
solidedge
A Fidesz akarat nem a magyar emberek akarata. Aki igazán aggódik Magyarország sorsáért az már rég nem Fideszes. Olyan ámokfutás kiváltói amivel nem lehet egyetérteni.
Desischado
Inkább a megjelenésével törődne ez a nyomorult drogos agyhalott gerinctelen takony. És érdeklődnék, hogyha fel van függesztve a bagázs, HOGYAN JUTHATTAK TISZTSÉGHEZ?!?!?!
terlasz
@Pegero: Gyurcsányné, alias bolgár Dobrev Klára a geci Apró Antal geci unkája, egy ótvaros, tetű, patkány, briganti, aljas magyargyűlölő rohadék féreg ribanc fehérjehalmaz!"

Te ezek után tényleg embernek érzed magad?
terlasz
@Eriksson: "Egyszerű eldönteni, hogy milyen gondolkodású emberek vannak többségben. 21-ből 13 mandátum a Fideszé."

Pl. ilyenek:
www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs
www.youtube.com/watch?v=sbby_sYO2hs&t=34s
tulipan
@terlasz: Egy narancsos, mint pl. a @Pegero:, @Verőce21:, @Durbincs: a félfarok, sosem lehet EMBER, egy CSAK gyúlőlkődő LÉNY!!!
kereső
@Pegero: 20:16, hozod ide a hülye linkjeidet, amikor megmondtam, hogy linkekkel nem társalgok. És nem gyurcsány kormányzásáról volt szó( nem felejtek el semmit, eleget mérgelődtem miatta akkoriban, de annak amit rá hánytatok töredéke sem fedte/fedi a valóságot)- hanem arról, hogy hogyan támadjátok emberi -és női mivoltában dr. Dobrev Klárát. .Arról persze elfelejtkeztél, hogy példákkal igazold, hogyan és mikor támadta az országot, nézte le az országot DK. Csak kiabáltok valamit , minden igazolás és tény nélkül.És hangsúlyozom, ha az ,hogy támadja a fidesst/orbánt Ti ezt azonositjátok az ország támadásával, akkor nincs is miről beszélni tovább. Nem egyenlő orbán/fidess az országgal- bármennyire is akarjátok ezt sulykolni. És ha valaki ,valamikor támadta -és határozatot fogadtatott el az országgal szemben- és nem gyurcsánnyal, és az mszp-szdsz kormánnyal szemben- az orbán volt. Kicsit sem szelektiven emlékezel.
Még annyit, Ti kritikátlanbul elfogadtok mindent orbántól, a fidess-től. Valahogy az ellenzéki oldalon nem igy műkszik- persze nem pont Veled/Veletek fogom megvitatni , hogy mi kifogásaim vannak velük szemben. Na, majd ha eljutsz idáig orbánnal, és a fidesszel...akkor szóljál, és folytathatjuk a diskurzust.
kereső
@Eriksson: tegnap 20:12. Sem én, sem Te nem vagyunk pestiek- de úgy látszik, nem egy "mozit" néztünk 2006-ban. A törvényes rend ellen fellépőkkel szemben a világon mindenhol az állam erőszakszervezete fellép. Hányszor szólitották fel a "békés" járó-kelőket, hogy oszoljanak? Nem ment haza?igy járt. A gumilövedék úgy rémlik, hogy engedélyezett bevetési mód voolt/ van?? a rendzavarókkal szemben- bár amint a szakértők mondják, eléggé megbizhatatlan, mert nem lehet vele tökéletesen célozni.Ha jól tudom, egyetlen ember volt, akit olyan szerencsétlenül ért a golyó, hogy megsérült a szeme- mint utóbb kideritették, az ia csak azért, mert lehajolt a delikvens- tehát még csak véletlenül sem szándékos volt. Más: ha jól rémlik, akkor a "működésképtelen" tankot az egyik hazafi inditotta be- hogy honnan kerithettek elő bele aksit- az a mai napig rejtély.Szóval nem a rendőrség támadott tankkal, hanem a hazafiak támadtak tankkal. És akkor arról máér ne is beszéljünk, hogy volt a vizsgálóbizottságban olyan fodeszes képviselő, aki hiányolta az éles lőszer bevetését._mint mondta a "széljobbal" szemben megengedhető lett volna- aztán erről valahogy elhallgattak, amikor Vona G. bevallotta, hogy a fidesszel egyeztetve történt minden- és fideszesek /kubatov/ koordinálták a hazafiak mozgását. Nem erre több szót vesztegetni, csak még annyit, hogy 350-400 rendőr sérült meg a hazafiak jóvoltából- a másik oldalon meg ott van az az egy megsérült szem, és aztán 2010-bben jött balsai-aki ma már alkotmánybiró- a semmiségi Tv.-el.. aminek összefoglalva a lényege " a rendőr hazudik". Na elmész Te a bús felejtősbe, 2006-al, meg a többi "relativizált" elméleteddel együtt. És ha hiszed, ha nem nem voltam, és nem vagyok egyik rendszernek sem a haszonélvezője- anno Gyurcsány idejében is inkább a veszteségeket elszenvedők közé tartoztam/ gazdaságilag/- de emiatt nem fogom az elveimet feladva ócsárolni.
Én elfogadtam azt ,amit mondott: Több lehetőség lenn!!, több felelősség fent.Ennyike.
tulipan
@kereső: Azt ugyan várhatod! Egy narancsos sosem beszélgetni, pláne vitatkozni akar! Neki(k) CSAK IGAZ(u)K LEHET!!!
Aki Én
@Eriksson: @Pegero: Megint csak azt az apró tényt hagyjátok figyelmen kívül, hogy az ország háromnegyede nem fideszes :)
És miféle demokráciáról ugat az a beteg faszkalap, aki figyelmen kívül hagyja, hogy az ellenzék annyi szavazatot kapott, mint a csaló fidesz?
Ezek a buta és hazug szólamok a magatokfajta agyatlan hazaárulóknak szólnak.
Eriksson
@terlasz: Nem csak művelt pestiekből áll a világ. :)))
tulipan
Ez most a valóság, vagy hogy fennkölt legyek, az IGAZSÁG, vagy ez is csak egy újabb, hazug, narancsos KÖDÖSÍTÉS??
hirklikk.hu/kozelet/orban-a-kiralyncsinalo/352288/
Eriksson
@kereső: Ha szoktál olvasni, akkor jól tudod, hogy én nem szoktam senkit ócsárolni. Sem embereket, sem politikusokat.
Ami történéseket elmeséltél, azt mindenki ismeri, tudja. Vagy így, vagy úgy. De a büdös életben nem fogja lemosni a történelem Gyurcsány kormányáról a vádat, hogy "saját" népére támadt.
Eriksson
@Aki Én: 08:59 Nem is értem, hogy ez a hsz.-t milyen új ötlet alapján írtad. Bizonygatod az éleslátásod? Vagy azt, hogy milyen jó utánzó művész vagy? Hiszen ilyet naponta 350-et olvasunk itt,
tulipan
Ugyan már, Gyurcsányról az a narancsos akaptalan rágalom, hogy "saját" népére támadt, azon nyomban eltűnik, amint eltűnik a színről, ez a vádakat szajkózó papagájhad!!
Aki Én
@Eriksson: Csodálkoztam volna ha értenéd. A tényekkel nem sokat foglalkoztok.
tulipan
@Eriksson: Sőt,nem csak bunkó falusiakból áll a népség!!!
csipetke
Dajcstompi két csík közt hülyeségeket beszél,ahogy szokta.Az ápolatlannak,zsírcsimbókosnak tűnő loboncával borzasztóan néz ki.Aszongya,hogy a bevándorláspárti ellenzék a magyar emberek,és a saját hazájuk ellen áskálódnak. Ennek a kokszos izéének sincs szövegértése,ahogy a legtöbb fideszesnek se.Az ellenzék a fidesz/orbán ellen harcol csupán,és miután a fideszre szavazók vannak kevesebben,nyilván ellenük is.De ez az ellenzék dolga,hogy szót emeljen a fidesz ellen,akik szépen lassan lerabolták az országot,és egy csomó dolgot hagytak tönkremenni,lepusztulni.Bedarálták az MTA-t,a demokráciát,a bíróságokat,a médiát, és soha nem volt ennyire eladósítva az ország,mint most,(Kína,és Oroszország felé)
Eriksson
@Aki Én: Ha napi huszonnégyben gyalázkodnék, akkor okosabb lennék?
Eriksson
@tulipan: Édeském. Bunkók mindenhol vannak, nem kell azért lemenni falura.
Eriksson
@Aki Én: Akkor le is lehet vonni a következtetéseket az olyanokkal kapcsolatban.
kereső
@Eriksson: 09:41: " azt a fidess vádat"- !! légyszi tedd hozzá , csak és kizárólag az "objektivitás" miatt.
kereső
@kereső: és jó lenne, ha hangoztatnád csupán az objektivitás kedvéért a fidesz éles lőszer hiámyolását, és Vona Gábor vallomását.
kokopelli
@csipetke: igen,mert a zsíroshajú nem tudja,hogy azért "ellenzék",mert ellenkeznie kell,
és valószínűleg azt sem,hogy a kormánypártnak a kormányzás a feladata,a teljes nép érde-
keit szem előtt tartva! Miért is dugták el őt odaát?Talán azért mert ott legalább nem értik az
agymenéseit?
Eriksson
@kereső: @kereső: Lehet boncolgatni, lehet magyarázni kinek-kinek a saját meggyőződése szerint, de
"a büdös életben nem fogja lemosni a történelem Gyurcsány kormányáról a vádat, hogy "saját" népére támadt."
kereső
@Eriksson: legyen a Te " objektiv" akaratod -és szemléleted szerint. Bár én ebben nem hiszek.
Eriksson
@kereső: Semmi nincs az én kizárólagos akaratom szerint, még a saját magánéletem se. Maradjunk ennyiben. További szép napot kívánok!
kokopelli
@papa.49: (16:41)...miért nem adták át a sógorok a kulcsrakész Zwentenwndorfi atomerőművet?
Mert leszavazta a nép,és a szlovákok is tiltakoztak! A Zorbán keményebb fekete-lovag!?
(u.i.: A Japánok leszerelték és elvitték volna, mert azonos a Fukushimai-val!! Nem és nem!)
tulipan
@kereső: Ne a narancsos hantaboy akarata legyen!
kereső
@tulipan: De hát az "objektiv" akarata szerintit irtam, az meg ...?
papa.49
@kokopelli: Ez nem ,,fekete lovag,, ez egy síkhülye faszkalap nekem ez a véleményem, neki csak az a fontos amíg lehet lopja a ország pénzét !!!
csak úgy....
Ezek a volt komcsik, még mindíg nem értik,hogy az ellenzék nem ellenség és nem kell harcolni ellenük!? Egy demokratikus országban az ellenzék szerepe ,hogy föltárja a kormány hibáit,korrupciót és ,hogy ne lehessenek Lörincek,vök...stb. 10 éven belül milliárdosok,föleg ha nyilvánvalóan az eszük is csekély a csodálatos és hirtelen jött gazdagodáshoz...
kokopelli
@csak úgy...: még mindíg nem értik?! Mert nem akarják! Kell nekik egy "ellenségkép" (kívül és belül),
mert a saját teljesítményük a bányászbéka 3,14-csája alatt van 100 méterrel!(.a Qurbincs láthatja min-
den nap)! A pórnépe meg kajálja! Gyurcsány,ellenzék,Soros,EU, a nyugati akárkik,...!Az egész ezred
rosszul lép,de a katonás Nemzetveszejtő,a nagyhasü generáljaival "alakias" mint egy dísz-század!
verőce21
Ne legyünk naivak, pontosan azért szavazták meg DK-t, mert szemkilövető. Nemcsak a náci Brüsszel részéről, hanem a náci Németország részéről is cél, Magyarország mint állam megsemmisítése és a magyarok kiirtása. Gyurcsányék is ezt akarják...
A németországi birodalomépítést is tartsuk szem előtt!
kokopelli
@csak úgy...: A volt komcsik,(az egész narancsos banda az Orbántól a Kövérig) nagyon hamar megfordult,és azzal együtt a térdreesett KDNP is térdelő állásban (térdre imához) maradt a Zorbán
slicce előtt! Betonkarakterek cement nélkül! Tényleg röhely,ha valaki a mások memoriáját kétségbe
vonja,ha a magáét képes volt lenullázni!Ne fogjuk az etnikai tévedésekre,hanem inkább a gerincte-
lenségre! (;-((
evacica
Na már megint megszólalt a fidesz sperma bankja! Tudjuk Tompika soha nem az eszéről volt híres, most is mond sok hülyeséget de ez tőle nem szokatlan
evacica
@verőce21: Siess orvoshoz, lehet, hogy még tudnak segíteni rajtad!!!
kokopelli
@evacica: miért is? El van ő a bérkommenteléssel,ha éppen nem mossa a román hajó fedélzetét! (;-))
tulipan
@evacica: Bocs, a bármilyen dokinak, ez már reménytelen, kizárólag a narancsnyik főnöke bukása menthetné meg!!!
verőce21
@evacica: (10:33) Te is lyányom, elvakult lipsi?
SystemError
Kenyeret és cirkuszt a népnek, közben lehet lopni tovább...
Lepényleső
Mennyivel is szebbek voltak a valamikori robbantgatások a '90-es években,-amikor a
fydes volt ellenzékben? Csak úgy a 2006-os tv székházi gyújtogatások,fosztogatások,
utcai zavargások napirenden,a T-34 ellopásával az élen,aztán a rendet tartani próbáló
rendőrök ültek a vádlotti széken? S lám most ez van kormányzati szinten,nem
ellenzékben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.