Hat párt és több mint negyven civil szervezet csatlakozott a gyűlölet visszaszorítását célzó "1 Magyarország Nyilatkozathoz"! Egy józanabb és békésebb közélet megteremtése céljából gyűltek össze ma társadalmi szervezetek és pártok képviselői, akik az 1 Magyarország Nyilatkozatban a helyzet elemzése mellett megfogalmazták a teendőket is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Talán a karaktergyílkolással félelemkeltő bagázs nem is érti mit kérne a társadalom, mert elhomályosítja a narancsköd a PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHES pisLÓGÓJUKAT!
Nessy
@tudode: Társadalom??? Az négyévenként menjen szavazni, az ő híveik persze fegyelmezettek! Egyébként meg csak hivatkozási alap! "Báncsák a magyarokat", "megsértik a magyar embereket", nem veszik figyelembe a magyar emberek akaratát", "erre szavaztak a magyar emberek"... Soroljam még, mikor jut eszükbe a magyar társadalom, a magyar emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.