Életének 54. évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja, Ambrus Zoltán zenész, gitáros.

Nyugodj békében Zoli!

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász. A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit – elsősorban a média munkatársait –, hogy ezt tartsák tiszteletben. Köszönjük a megértést.

- olvasható az Irigy Hónaljmirigy Facebook-oldalán.

Itthon - 2020. February 28., 09:19
Történelmi mélypont: ismét padlón a forint
Nagyvilág - 2020. February 28., 09:11
Szabad esésben az európai tőzsdék

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
RIP Már jó ideje tart a kálváriája és folyamatosan ment lefelé a lejtőn szemmel láthatóan, a közvélemény orra előtt... a csapat társak pedig tojtak rá gyakorlatilag... ahogy Serrano mondja "max kennek neked egy vajas kenyeret azt jóvan"... Pedig nem egy és nem két ember, hanem ha jól számolok akkor hét másik KÖZISMERT emberről (?) beszélünk... Esetleg észre kellett volna venni a baját és ÉRDEMBEN segíteni neki... hagyták megrohadni otthon, főni saját levében, és leépülni, ez a csapattársak felelőssége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.